Gastblog || HEMA micellair water

HEMA micellair water banner

Altijd zat ik maar geïrriteerd te doen met de make-up verwijder doekjes. Of het pakje sloot slecht, de doekjes droogten uit en ga zo maar door. Een hele goede vriendin van mij gebruikt micellair water en nadat zei mij vertelde dat dit super werkt dacht ik: dat moet ik ook maar een proberen dan! Dus ben ik naar de HEMA gegaan en heb ik een pak wattenschijfjes en een fles micellair water gehaald.

HEMA micellair water 1

Ik ben echt een gigantische fan van de HEMA en voor het oog vind ik het al prachtig- veel beter dan die zakjes op je beauty tafel. Zowel de wattenschijfjes die ik voor 3 euro (!!) kocht als de fles micellair water zijn een appeltje voor het oog. Maar goed dat is alleen nog maar de vormgeving. En hoe geweldig klinkt het: It’s my beautiful skin day!

Als je de dop van de fles af draait zit er een klein gaatje in. Hieruit komt het water. Dit vind ik persoonlijk erg handig, want dan kan je het een beetje doseren. Met een beetje micellair water op een wattenschijfje ging ik aan de slag. Voorzichtig beetje bij beetje ging er steeds meer make-up van mijn gezicht af. Eerst was ik een beetje teleurgesteld, het ging namelijk niet zo snel. Dit kan overigens ook te maken hebben met het feit dat ik een beetje weinig water op mijn wattenschijfje had gedaan.

HEMA micellair water 2

Ondanks dat was ik na het schoonmaken wel heel erg blij! Mijn make-up was er beter af dan ooit. Geen zwarte vlekken meer en ook al mijn mascara was van mijn wimpers af. Heerlijk! Voorheen had ik ’s ochtends nog wel eens wat mascara onder mijn ogen zitten, maar nu niet tot een klein beetje.

HEMA micellair water 4

Sorry voor de ene wazige foto…

Ook heb ik nog niet gemerkt dat mijn huid anders reageerde dan normaal. Dat vind ik persoonlijk ook erg fijn, want ik heb best wel een gevoelige huid. Geen irritaties, helemaal niks.

Zoals je misschien wel uit mijn review kunt concluderen ben ik erg tevreden over dit product! De prijs-kwaliteit verhouding is ook super. Voor maar 2 euro heb je dit micellair water al in huis. Ik raad het zeker aan!

HEMA micellair water 5

HEMA micellair water €2,-

Heel erg bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Greets, Yvonne

Meer van mij? Ik blog zelf ook! -> http://xbyus.blogspot.nl/

Q: Wat gebruik jij om je make-up er af te halen?

2 comments on “Gastblog || HEMA micellair water

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge