Gastblog || Mijn ideale relax moment

mijn ideale relax moment

Nu het eindelijk vakantie is zijn we allemaal wel toe aan dat heerlijke relaxen! Daarom ga ik vandaag met jullie delen hoe ik het beste relax en wat daar voor nodig is.

Meestal als ik lekker tot rust wil komen doe ik dat op een gepast moment en neem ik daar het liefste de halve dag voor. Elke zondag ochtend heb ik al een kleine spa treatment voor mijzelf, maar daarnaast moest ik weer aan de bak voor school. Als ik echt even tijd voor mijzelf kan nemen doe ik dat toch veel uitgebreider!

DSCN9475

Als eerste ga ik heerlijk in bad met een bruisbal. Het liefste neem ik een bruisbal die lekker schuimt en een heerlijke geur achter laat. Als het zomer is ga ik voor bloemengeur en als het winter is heb ik toch liever een warmere geur. Terwijl dat ik in bad lig lees ik een boek of heb ik verschillende tijdschriften naast me liggen. Aan het einde nog even mijn haren wassen en ik ben klaar.

Na een heerlijk bad smeer ik mijzelf in met een bodybutter. Ik heb momenteel iets te veel bodybutters eigenlijk, maar dat is niet erg. Allemaal komen ze wel op! Een van mijn favorieten momenteel is Plum van The Body Shop. Deze is helaas niet meer verkrijgbaar… Als de bodybutter aan het intrekken is neem ik een maskertje. Op zondag neem ik altijd mijn 3 minuten masker van Yves Rocher, maar nu ik langer de tijd heb neem ik 15-20 minuten maskertjes. Ik vind het altijd super chill om tijdens het intrekken van dit masker even mijn Nintendo DS aan te zetten óf ik ga even YouTube video’s kijken.

DSCN9124

Als mijn maskertje volledig klaar is vind ik dat mijn handen en voeten een opknapper verdienen. Even lekker scrubben en insmeren komt dan zeker goed van pas. Daarna kan een vrolijk kleurtje of een volledig design niet missen op mijn nagels. Ook nu zijn de YouTube video’s aanwezig in mijn ooghoek.

Mocht het zomer zijn (zoals het nu schijnt te zijn ;p) dan ga ik ook nog even mijn benen ontharen zodat ik volledig klaar ben voor het bikiniweer!

En dan is dit alweer mijn Spa Treatment als ik lekker de tijd heb om uit te rusten en tot mijzelf te komen. Ik hoop dat jullie het leuk en interessant vonden om te lezen!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Greets, Yvonne

Meer van mij? Ik blog zelf ook! -> http://xbyus.blogspot.nl/

Q: Wat is jouw ultieme relax moment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge