Gastblog || Kiko 48 nail laquer review

KIKO 48 review

Toen ik in Rome was ging ik bij verschillende winkels langs. Op het metro station waar wij elke dag de metro namen waren winkels van merken die niet gemakkelijk in Nederland te vinden zijn (tenminste niet waar ik woon). Denk bijvoorbeeld aan KIKO, MAC, Sephora, etc. Ik kon het natuurlijk niet laten en heb een aankoop bij Sephora gedaan en een aankoop bij KIKO. Vandaag geef ik mijn mening over wat ik van mijn KIKO aankoop vind.

Altijd op vakantie koop ik nagellak als een soort van souvenir. Dit vind ik namelijk leuker dan een of ander T-shirt die je toch nooit meer aan doet. Het liefst koop ik dan iets van een merk die ik nog niet ken of dat niet in Nederland te koop is. KIKO is dan wel in Nederland te koop, maar ik vond deze kleur zo mooi dat ik een uitzondering maakte.

bottle kiko

Het is een prachtige taupe kleur die je gemakkelijk kan dragen in de zomer en in de winter. De kleur heeft een prachtige dekking. Al na een laagje is hij mooi gedekt. Je kan de mogelijke dekking al goed zien als je de dop er af draait en het kwastje bekijkt (even een snelle tip tussendoor).

nails kiko

Daarnaast is het ook nog eens makkelijk aan te brengen door het soepele kwastje waarmee de nagellak aangebracht moet worden.

Ik ben echt super blij met deze lak en denk dat ik er nog lang plezier van ga krijgen. Elke keer als ik ‘m draag zal ik weer denken aan de geweldige examenreis in Rome.

P1050502

Bedankt voor het lezen en alvast een fijn weekend!

Greets, Yvonne

Meer van mij? Ik blog zelf ook! -> http://xbyus.blogspot.nl/

Q: Wat voor souvenir neem jij altijd mee van vakantie?

6 comments on “Gastblog || Kiko 48 nail laquer review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge