Gastblog | Lets go Kensington Nails

Een week geleden ging ik richting Antwerpen om naar het concert van Kensington te gaan. Natuurlijk kon ik niet zonder matchende nagels in het publiek staan, dus daarom heb ik vandaag voor jullie een nail-art tutorial van de nagels die ik tijdens het concert van Kensington heb gedragen. De nagels hebben een stoerdere tint door een ombre van een lichte kleur met zwart. Deze lichte kleur kan je naar eigen keus invullen.

Wat heb je nodig?

  • Base-coat
  • Lichtroze nagellak
  • Zwarte nagellak
  • Make-up sponsje
  • Nagel gemstones druppelvorm (voor iedere nagel eentje)
  • Top-coat

Wat moet je doen?

Kruidvat Base & Top Coat

Stap 1: Lak een base-coat om je nagels te beschermen. Het is handig als je de nagels ook aan de voorkant een klein laagje geeft, zodat er een mindere mogelijkheid is tot het chippen van de nagellak.

Catrice Sheer Silence (limited edition) Lijkt op: Catrice 125 Got Candy?

Stap 2: Lak al je nagels met de lichtroze nagellak. Leg daarnaast ook op een papiertje de gemstones klaar en lak ook hierover de lichtroze nagellak. Vervolgens moet je ervoor zorgen dat de steentjes niet meer in de nagellak op het papiertje liggen, aangezien het dan onmogelijk is om de steentjes goed los te krijgen.

Essence 46 black is back

Stap 3: Neem nu het make-up sponsje en lak hierop een strook zwart met daaronder een strook van de hiervoor aangebrachte kleur. Maak de strook niet te dik en met niet te veel nagellak. Vervolgens dep je het sponsje op de nagel met de zwart aan de kant van de nagelriem. Deze stap herhaal je totdat je blij bent met het resultaat. Om het zwart langs je nagelriem weg te halen kan je een gevouwen wattenschijfje met nagellak remover langs de nagels halen. Vervolgens kan je met een kwastje gedipt in nagellak remover de details verfijnen.

Steentjes: onbekend | Top-coat: Yves Rocher top coat effet gel

Stap 4: Lak een top-coat als de ombre gedroogd is en plak direct een gemstone in het zwarte deel van de nagel (zie afbeelding). Laat nu het geheel goed drogen.

Stap 5: Als laatste moet je weer een top-coat lakken om ervoor te zorgen dat het steentje perfect blijft zitten.

En zo ging ik op weg naar een van de vetste concerten ooit! Kensington begon met mijn favoriete nummer: Regret en het was daardoor nog magischer dan dat het anders al geweest zou zijn. Ik wil je bedanken voor het lezen en mocht je deze nagels ook een keertje proberen, dan vind ik het leuk om het resultaat te bewonderen.

Greets, Yvonne

Q: Van wie zou jij graag nog een concert willen bijwonen?

Meer van mij? Ik blog zelf ook! -> http://yvonnebruin.com/ 

One comment on “Gastblog | Lets go Kensington Nails

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge