Gastblog | Primark Nail-art Brushes

rev-primark-nabr-2016-1-2

Voor vandaag heb ik eindelijk weer een artikel die te maken heeft met nails! Ik heb zo weinig tijd en mogelijkheid gehad om mijn nagels te kunnen lakken de laatste tijd in verband met werken en school dat het er niet van is gekomen, maar vandaag ben ik er weer met echte nagellak-kwastjes in de review! Het zijn de enige echte van de Primark die je voor 2 euro kunt kopen op de make-up afdeling. Enjoy!

De kwasten zien er mooi bij elkaar gestijld uit. Ik heb altijd nog een liefde voor de kleur roze, dus ik vind het erg leuk dat de kwasten roze zijn. Ondanks dat ze maar 2 euro kosten vind ik dat ze stevig aanvoelen. De haren zitten goed vast in het ijzeren frame en de stelen zijn van stevig materiaal gemaakt.

rev-primark-nabr-2016-2-2

De kwasten kunnen makkelijk schoongemaakt worden in een laagje nagellakremover, waarna ze er weer hetzelfde uitzien als vóór gebruik. Je kunt bij het gebruik van nagellak het beste nagellakremover gebruiken en bij acryl verf water.

De set bestaat uit vijf onderdelen met ieder een eigen functie. Hieronder zal ik ieder onderdeel goed in beeld laten zien met daarbij een beschrijving van de functie.

rev-primark-nabr-2016-6-2

De mini fan-brush. Door de wijd uiteenlopende haren kan je makkelijk glitters oppakken met deze kwast. Ook kan je verschillende grove lijnen zetten tegelijkertijd.

rev-primark-nabr-2016-5-2

Gebogen precise brush. Door de knik in het ijzeren gedeelte van de kwast heb je de mogelijkheid om mooie lijnen te zetten in elke vorm en hoek. De knik zorgt er namelijk voor dat er meerdere plekken makkelijk bereikbaar zijn.

rev-primark-nabr-2016-3-2

Small precise brush. Dit is de dunste kwast van allemaal. Met deze kwast kan je perfect dunne lijntjes op je nagels lakken.

rev-primark-nabr-2016-4-2

Mini flat brush. Een kwast als deze kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Veel nail-art stylisten gebruiken een soortgelijk kwastje om prachtige bloemen mee te maken. Ik ga deze techniek proberen onder de knie te krijgen waarna ik deze natuurlijk met jullie zal delen.

rev-primark-nabr-2016-7-2

Double dotting tool. Het lijken er twee, maar door middel van photoshop heb ik de beide kanten van deze tool bij elkaar geplaatst. Met een dotting tool kan je heel erg makkelijk perfecte stippen op de nagels zetten. Je hebt een dunne en een dikke kant voor verschillende maten van de rondjes.

Tijd voor de mini-tutorial

Deze nagels kosten niet veel tijd. Dat komt doordat je veel handelingen snel na elkaar moet uitvoeren. Het drogen kost de meeste tijd.

In deze tijden van het jaar zijn prachtige glitter nagels niet te ontbreken. Daarom heb ik een sportief en feestelijk design gemaakt die je in verschillende kleuren kunt maken.

Eerst lak je al je nagels in de gewenste kleur tot deze mooi dekkend is. Ik ben gegaan voor deze prachtige kleur van Yves Rocher. Voor de glitters gebruik ik een kleur die past bij de nagels.

rev-primark-nabr-2016-8-2

En dan is het nu tijd voor de glitters!! Je kunt de techniek toepassen op alle volledige nagels, maar voor nu heb ik ervoor gekozen om alleen de duim, de middel- en ringvinger nagel volledig met glitter ga bedekken. De stappen zijn niet moeilijk. Lak je nagel met een transparante lak. Je neemt je fan-brush en pakt de glitters op en vervolgens dep je deze zo goed mogelijk op de nagel. Zorg er wel voor dat de kwast zo min mogelijk de nagellak raak, maar voornamelijk de glitters. Als de nagel volledig bedekt is kan je alle overige glitters eraf vegen met de fan-brush.

rev-primark-nabr-2016-9-2rev-primark-nabr-2016-10-2

 

 

 

 

 

Nu zijn de andere nagels aan de buurt. Gebruik de mini flat brush om met transparante lak een lijn te zetten rechts van het midden. Voordat de lak droog is moet je weer de glitters toevoegen. Als dit droog is neem je de small precise brush om een wit lijntje langs de glitterstreep te zetten.

rev-primark-nabr-2016-11-2

Als laatste lak je een top-coat om je design te beschermen.

De kwastjes vallen erg goed in de smaak en ik zal ze 100% zeker vaker gaan gebruiken! Zeker als je net wilt gaan beginnen met het gebruiken van nail-art brushes zijn de goedkope kwastjes van de Primark zeker een aanrader.

Greets, Yvonne

Q: Welke kleur zou jij gebruiken voor deze tutorial?

Meer van mij? Ik blog zelf ook! -> http://xbyus.blogspot.nl/

One comment on “Gastblog | Primark Nail-art Brushes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge