Gastblog | Red je nagellak!

Ik heb er erg lang naar gezocht, ongeveer al vanaf juni meen ik mij goed te herinneren. Ik heb het hier over nagellakverdunner. Nergens kon ik vinden wat ik zocht, totdat ik laatst bij de KIKO liep en zonder dat ik er naar zocht stuitte ik op een klein flesje in het nagellak schap. Bijna zonder naar de prijs te kijken rende ik naar de kassa om af te rekenen.

Nagellakverdunner is bedoeld om, zoals het woord eigenlijk al zegt, je nagellak (weer) dunner te maken. Velen zeggen dat je ook aceton kan gebruiken, maar het kan gebeuren dat door het gebruik van aceton je nagellak voor altijd verpest raakt. Aceton is niet voor niets bedoeld om je nagellak te laten oplossen. Ik was benieuwd of nagellakverdunner werkt zoals gezegd wordt. Aangezien ik veel nagellak heb staan zijn er namelijk een aantal wat dikker geworden. Mijn nagellak hartje is benieuwd of dit middel mijn schatjes (;p) gaat redden van de ondergang. Enjoy!

Hier zie je de nagellak kleuren nog zonder toegevoegde druppels

De verpakking

Het flesje is erg klein. Ergens vind ik het er heel erg schattig uit zien. Het flesje doet mij denken aan oogdruppels of iets in die richting. De witte kleur en parelmoer glans geven een hele chique uitstraling. Het plastic is stevig, je moet namelijk best wat kracht hebben om één druppel uit het flesje te laten komen. Dit kan komen door de stevige materialen of doordat de stop iets te sterk is afgesteld. De inhoud is 9 ml. Aangezien er druppels uit komen neemt de inhoud niet snel af. Ik denk dat je lang kunt doen met deze inhoud.

In gebruik

Je kunt het etiketje openen waarin de gebruiksaanwijzing te vinden is en het is heel erg simpel! Je neemt een dikker geworden nagellak en hier druppel je 2 tot 6 druppels bij. Goed schudden en voor 20 minuten laten staan. In het gebruik gaat het iets minder soepel. Voor de rest werkt het allemaal erg makkelijk.

Ik merkte bij een aantal lakjes al gelijk verschil. Vrijwel meteen was de lak weer zoals ik die altijd gekend had. Ik heb bij de meeste 4 druppels gebruikt. Bij lakjes die wat minder dik waren 2 en de hele dikke 6. Persoonlijk vond ik dit wel een fijne manier. Naast dikke nagellak probeerde ik ook een bijna opgedroogde te redden. Hierbij merkte ik al dat 6 druppels niet genoeg is. Maar ik had eigenlijk ook niet echt anders verwacht.

De rechter kleur is mijn experimentje.

Aangezien de verdunner perfect zijn werk doet ben ik er mega blij mee! Ik ga al mijn trouble nagellak even onder handen nemen en ik hoop dat ze allemaal nog te redden zijn. Mocht jij ook een lakje hebben waarvan je het zonde vind dat deze aan het opdrogen is? Dan kan ik deze nagellak verdunner zeker aan je aanraden. De prijs lijkt misschien wat aan de dure kant voor de hoeveelheid die je krijgt, maar als je kijkt naar wat een geld je uiteindelijk kunt besparen door het gebruik van dit product valt het allemaal heel erg mee.

De nagellakverdunner kost €4,90 en is te koop bij de Kiko store en online.

Greets, Yvonne

Q: Wist jij al dat dit product bestond?

 

Meer van mij? Ik blog zelf ook! -> http://yvonnebruin.com/

One comment on “Gastblog | Red je nagellak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge