Gastblog || Van het begin tot nu

Van het begin tot nu banner

Vorige keer heb ik het gehad over mijn nagellak verslaving. Hierin vertelde ik al dat ik door de jaren heen beter ben geworden in het maken van nail arts. Momenteel vind ik dat ik wel kan zeggen dat ik er goed in ben. Maar dit ‘goed’ is natuurlijk ooit ergens begonnen met een ‘lelijk’. Niemand kan hetgeen waar hij/zij nu geweldig goed in is al vanaf het begin zo goed. Er vind altijd een stijgende lijn plaats. Voor vandaag leek het me leuk om mijn nail art bloopers en eerste designs met jullie te delen.

Ooit moet je ergens beginnen en mocht je nu zelf iets voor het eerst willen, probeer dan iets dat makkelijker is waardoor je de minste kans hebt dat het mis gaat. Elke keer kan je weer uitbreiden en uiteindelijk nieuwe dingen maken zonder enig risico.

Ik zal over alle eerdere designs wel iets te zeuren hebben, dus dat zeg ik alvast 😉

1

1: Mijn eerste die ik met jullie wil delen is deze miniatuur van de Eiffeltoren. Zelf ben ik erg te spreken over het eindresultaat. Het is een van mijn eerste designs die ik heb gemaakt en het ziet er aardig goed uit! Overigens moet ik hier wel bij melden dat dit design zeer makkelijk is om te maken.

2

 

2: Wat ik echt vreselijk vind aan deze foto is dat ik naast mijn nagel de nagellak niet heb weggehaald. Ik snap oop niet hoe het komt dat ik dat verzonnen had. Hetzelfde geld voor de zwarte stipjes op mijn ringvinger… Ik heb zelfs het idee dat ik geen top-coat heb gelakt… Verder vind ik het wel een erg leuk design. Beetje scheef, maar acht.

4

3: Wat ik hier heb gedaan weet ik niet en wil ik ook eigenlijk niet weten. Echt een verschrikkelijke nailart al zeg ik hete zelf. Geen zuivere lijnen en ook mijn nagelriemen zitten weer onder. Blegh! Snel verder!

3

4: Een goede poging tot het maken van een Engels vlag. Kleine schevigheidjes, maar het ziet er oké uit. Naast dat ik deze foto heb gezien zag ik ook de foto’s van het proces. Hier zag ik dat ik op een beetje verkeerde volgorde te werk ben gegaan. Ook zie je dat ik geen lijnen heb getrokken, maar een lijn een soort heb gestippeld. Maar ach, wat maakt het uit. In ieder geval zou ik het nu heel anders aanpakken.

5

5: Over dit design heb ik gemengde gevoelens. Aan de ene kant vind ik het erg leuk geworden (deze tutorial was overigens mijn eerste YouTube video), maar het is wel een beetje lelijk uitgevoerd. Veel stroperigheid draadjes en vlekken op mijn nagelriemen. 6

6: Dit is dus echt een van de mislukte designs die ik ooit in mijn leven heb gemaakt. Weer van alles op mijn nagelriemen en geen zuivere lijnen. Het idee was leuk, maar de uitvoering wat minder…

7

7: Dit blijf ik nog steeds een leuk design vinden. Ik weet nog dat ik erg blij was toen het gelukt was. Ik had gebruik gemaakt van een techniek die ik nog nooit gebruikt had. Volgens mij heb ik het gebruikte papiertje nog steeds. Alleen de middelvinger is een beetje scheef, maar je krijgt wel een zomers gevoel van deze nagels.

8

8: Op Facebook heb ik een pagina Cute Nailart en nog steeds is dit mijn profielfoto. Misschien zegt dat wel genoeg. Ik ben nog steeds zo blij met deze nagels. Het was de eerste grotere nailart die ik maakte en was er ook best wel even mee bezig. Natuurlijk zie ik ook een aantal schevigheidjes, maar die vergeef ik mezelf.

9

9: Mensen vroegen mij: Heb je nagelstickers gebruikt? Zelf was ik daar erg verbaasd over, want het was helemaal niet zo. Dit was namelijk een van mijn eerste compleet zelf bedachte designs. Nog steeds een beetje nagellak langs de randjes, maar dat is oké. Het was een geweldig chic en makkelijke tutorial. Een echte aanrader voor rond de feestdagen dus. 10

10: Weer een design waar ik nog steeds geweldig trots op ben (ja we zijn in mijn hedendaagste nailart design categorie aangekomen). Deze hebben jullie wellicht al langs zien komen op deze blog. Het was namelijk een van mijn eerste gastblogs hier.

11

11: Super easy, maar ook zo super strak en leuk. Deze tutorial kan iedereen wel maken. Zelfs als je net een beetje begint. Van deze nagels krijg ik echt het zomer gevoel!

12

12: Dit design heb ik vorige week gedragen. De tutorial hiervan ik te vinden op mijn eigen blog. Het lijkt geweldig ingewikkeld, maar geloof mij, dat is het niet! Elke dag weer waren er mensen die naar mijn nagels keken en me er een compliment over gaven. Dat is natuurlijk altijd leuk om te horen.

 

Dit waren alle nagels alweer! Wat vond ik het super leuk om op deze manier een aantal van mijn reeds gemaakte designs met jullie te delen. Je ziet ook echt een vooruitgang (zowel in de fotografie als in de skills).

Mochten jullie een tutorial willen zien? Let me know! Reageer het nummer van het design dan in de comments en ik zal een link beantwoorden of er komt binnenkort een tutorial van online.

Heel erg bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Greets, Yvonne

Meer van mij? Ik blog zelf ook! -> http://xbyus.blogspot.nl/

Q: Wat is hetgeen waarin jij erg bent gegroeid?

One comment on “Gastblog || Van het begin tot nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge