Get ready with me ||Oud & Nieuw

Untitled-1

Het gaat vanavond gebeuren, de jaarwisseling. 2015 wordt afgesloten met een feestje. Vandaag neem ik je mee en laat ik je zien hoe ik me daar klaar voor maak. Ik laat zien wat ik voor make-up doe, wat er met mijn haar gebeurt en wat ik aan heb. Enjoy!

Ik heb er zin in, let’s get started!

Haar

Krultang

Een welbekende krultang, hoe kan het ook anders. Lekker cliché hihi. Ik heb mijn haren niet echt gekruld, maar wat slag gemaakt en wat mer volume bij de punten van mijn haar. Het resultaat was het lange stilzitten zeker waard!

Make-up

Make-up

Alle producten die ik heb gebruikt. Ik heb mijn signature ooglook gemaakt, mijn foundation zoals altijd. Wat blush en highlighter en later een mooie oudroze kleur op mijn lippen en klaar is kees. Dat vind ik echt heerlijk, lekker tutten onder het genot van een muziekje!

Kleding

Dan het leukste van allemaal, wat trek ik aan?

DSCI0045 Bovenstuk jurk

De jurk die ik aantrek ^. Ik ben er ontzettend blij mee. De jurk is van Kim’s Boutique. In de webshop hebben ze hele leuke dingen hangen, maar dit is wel een kleine selectie. De échte pareltjes zijn te vinden in de winkel in Elburg. Het was super fijn, ik had de jurk vrij snel in huis.

Ik ben helemaal weg van het bovenstuk van de jurk. Veel glitter om de hele avond te shinen. Het heeft een ietwat diepe hals, maar dit is nog wel te doen. Voor de klein geschapen dames onder ons is het helemaal fijn, er zitten cups en beugels in het bovenstukje. Zo hoef je geen bh aan. Helaas is dat bij mij niet het geval, dus deed ik er een mooie zwarte bh onder. Yay!

Het resultaat

the result

Ik heb er nog een panty bij aangetrokken en zwarte pumps eronder en dan is dit de look! Ik ben er erg blij mee.

Dit was het dan, ik vond het heel leuk om dit artikel te maken. Ik hoop dat je het leuk vond. Ik ben nu ook wel benieuwd wat jij aantrekt vanavond. Laat dat even achter in de comments!

Liefs, Daphne

Q: Hoe sluit jij 2015 af?

[ Dit bericht is gesponsord door Kim’s Boutique]

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge