Happy anniversairy! Ik blog 2 jaar

Ik blog al 2 jaar

Happy anniversairy! Vandaag, 16 maart is het 2 jaar geleden dat ik ben begonnen met bloggen. Ik ga met je terug in de tijd, vertel wat het me heeft gebracht en ik wil je graag bedanken. Enjoy!

Ik ben echt heel trots op mezelf hihi. Alweer 2 jaar, ik doe het nog steeds met heel veel plezier en ben enorm blij dat ik hier 2 jaar geleden mee ben begonnen. Ik haal er super veel energie uit en ik vind het echt super. Het is een uitlaatklep voor me, mijn passie. Ik zou nooit meer zonder kunnen. En dat blijkt ook wel uit de veranderingen die ik heb doorgemaakt de afgelopen 2 jaar. Laten we terug in de tijd gaan!

Het verloop van mijn blog

Twee jaar geleden, op 16 maart 2014 ben ik een blog genaamd girlcode begonnen. Deze was destijds te vinden op everydayagirlcode.blogspot.nl
Ik beleefde hier heel veel plezier aan, toen ik de blog startte, deed ik dit nog samen met een vriendin. Maar die is snel afgehaakt omdat ze het er te druk voor had. Ik niet, ik maakte er tijd voor. Ik vond het immers veels te leuk!

In mei 2015 ben ik vervolgens overgestapt van Blogger naar WordPress (een van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt). Vanaf dat moment was GirlCode te vinden op everydayagirlcode.wordpress.com
Hier heb ik enorm veel tijd en liefde in gestoken. Vanaf dat moment ben ik pas echt serieus bezig gegaan met bloggen. Ik ontdekte dat het echt mijn passie was en dat ik er nooit meer mee zou stoppen. Wat een tijd!

En dan de laatste “halte”: het kopen van mijn eigen domein. En daar kijk je nu naar, op 12 januari 2016 heb ik mijn eigen domein gekocht, die op 1 februari 2016 de lucht in ging. Wat een lieve reacties kwamen daarop. Ik ben enorm blij dat ik dit heb gedaan, dit was dan ook de beste keuze die ik tot nu toe heb gemaakt. Ik ben super trots op wat ik heb bereikt en ben blij dat jullie het zo waarderen wat ik doe. Ik doe het dan ook met liefde.

Dus ja, daar zijn we dan! 2 jaar verder alweer.

Wat heeft het me gebracht?

Heel veel goeds! Het heeft me veel energie gegeven en het heeft ervoor gezorgd dat ik nu echt iets doe wat ik leuk vind. Ik kan me ei hier kwijt, ik kan schrijven over wat ik leuk vind en ik bepaal hoe of wat. Heerlijk! Ik zou nooit meer iets anders willen doen, het geeft me ontzettend veel voldoening.

Ook heeft het me veel vertrouwen in mezelf opgeleverd. Ik heb veel geleerd en ik heb door de jaren heen een aantal leuke vaste lezers gekregen en heb wat leuke samenwerkingen mogen doen. Super!

Dankjewel!

Tenslotte wil ik jou graag bedanken. Omdat jij dit leest en misschien wel een lieve reactie achterlaat, krijg ik voldoening voor wat ik doe. Ik doe dit niet alleen voor mezelf, maar ook voor jou! Dus dankjewel dat je mijn berichten trouw blijft lezen, zonder jou was dit allemaal niet zo ver gekomen.

 

Dus ja, dit was zo’n beetje wat ik even kwijt wilde! Nogmaals bedankt voor je steun en support, ik ben je erg dankbaar. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Hoelang volg je mijn blog al?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

5 comments on “Happy anniversairy! Ik blog 2 jaar

  1. Gefeliciteerd, dat is al een hele poos! Ik volg je denk ik een jaartje. Ga zo door en hopelijk volgen er nog veel meer blogjaardagen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge