I Heart Make-Up Lip Lava Tremor

I Heart Make-Up Lip Lava Tremor

Ik heb eergisteren mijn volledige lipstick stash aan je laten zien, maar ondertussen is er al weer een exemplaar bijgekomen. Oops! Ik wilde deze Lip Lava van I Heart Make-Up in de kleur Tremor al een tijdje, maar op een of andere manier kocht ik ‘m nooit. Dat heb ik nu dus wel gedaan, daarom laat ik je vandaag mijn review zien. Enjoy!

Ik heb er ontzettend veel zin in, dus laten we maar gewoon gelijk beginnen!

Verpakking

I Heart Make-Up Lip Lava

Lip Lava Tremor

Let’s just take a moment to appreciate this beauty!

Echt wauwie, alleen al door de verpakking ben ik echt verliefd op dit product! Het doosje om de flacon is heel classy door de metallic zijkanten. Echt prachtig. Verder vind ik het fijn dat de kleur van de liquid lipstick op de gehele verpakking te zien is, zowel op het doosje als op de tube. Zo haal je ze niet door elkaar. Ik ben hier erg tevreden over. De verpakking van de flacon doet me een beetje denken aan en lipglossje.

Ingrediënten

Ingrediënten

Octyldodecanol, Hydrogenated Styrene/Isoprene Copolymer,Talc, Silica, Polypropylene,
Propylparaben, BHT, Tocopheryl Acetate, (+/-): CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 45410, CI 77742

Boozyshop over de Lip Lava Tremor

Lip Lava I Heart Make-Up

De I Heart Makeup Lip Lava Tremor is een liquid lipstick met een intense color impact!

Het is een intense lipstick formule die vloeibaar is gemaakt om een lipgloss te krijgen die ontzetten veel kleur impact geeft. Hij is zacht en comfortable om te dragen met een longlasting formule

Bron

Met deze info ben ik het gedeeltelijk eens. Deze liquid lipstick heeft zeker een intense kleur. Hij kan heel fel uitpakken. (Dit is lastig vast te leggen op camera.) Hij voelt zeker zacht aan en is comfortabel om te dragen. Je voelt hem bijna niet zitten. Maar longlasting is hij zeker niet. Nadat ik een maaltijd had gegeten en een glas cola had gedronken, was bijna de gehele binnenkant vervaagd/weg. Dus na een maaltijd en/of wat te drinken moet je hem wel even bijwerken!

Applicator

Applicator

Net zoals lipglossjes vaak hebben, heeft deze lip lava een zachte sponsachtige applicator met een gaatje in het midden. Zodat als je er in knijpt er uit het gaatje product komt. Deze kun je met de applicator mooi verdelen en aanbrengen. Ik vind de applicator zelf erg fijn, maar je kunt ook gewoon een lipkwastje gebruiken als je dat fijner vindt.

Tremor

Tremor Lip Lava

Ik vind de kleur Tremor een hele mooie lichtroze everyday kleur. Hij is wel wat rozer dan een echte nude kleur, maar zeker niet minder mooi! In een bepaald licht heeft de lip lava in de kleur tremor zelfs een beetje een peachy gloed over zich. Ik vind hem prachtig! Ook is hij zoals een liquid lipstick hoort te zijn, matte.

Swatches

Swatch Tremor

Op deze swatch ziet hij er nog niet echt matte uit, maar dat is hij wel op de lippen. Heeft natuurlijk ook nog even tijd nodig om te drogen!

Swatch

Zoals je hier ziet is hij al wat meer matte, alleen door de lichtinval lijkt hij alsnog glanzend. Dit is hij niet! En zoals ik al zei een prachtige lichtroze kleur met een lichte peachy gloed. Echt gorgeous!

Conclusie

Lip Lava

Oké, even alles op een rijtje zetten. De verpakking scoort bij mij een dik pluspunt. Ik ben echt dol op de verpakking! De applicator die aan de flacon zit vind ik erg fijn in gebruik, de kleur is echt prachtig. Het enige minpunt is dat je hem wel echt na wat eten/drinken moet bijwerken…

Ik ben tevreden!

Prijs/verkrijgbaarheid

Deze week (27 juni t/m 2 juli) is deze lip lava te koop bij Trekpleister voor €3,-. Mocht je hem daar niet meer kunnen bemachtigen, kun je hem altijd nog voor €3,79 bestellen bij Boozyshop.

 

Dit was mijn review. Ik vond het heel leuk om deze lip lava te testen, ik hoop dat jij het ook leuk vond. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Heb jij de Lip Lava van I Heart Make-Up weleens geprobeerd?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

11 comments on “I Heart Make-Up Lip Lava Tremor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge