I Love Beauty Event 2017 | Sfeerimpressie

 

Afgelopen zaterdag en zondag was het zover. Het I Love Beauty Event vond plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Als echte make-up addicts konden Yvonne en ik dit natuurlijk niet missen. Samen zijn wij zondag naar dit event geweest en we hebben samen een sfeerimpressie voor je gemaakt om je een beetje een idee te geven hoe dit eruit zag. Enjoy!

It’s all about beauty, dat lijkt me wel duidelijk. Het was een event vol make-up, andere vormen van beauty, fashion en eten. Het perfecte event om te bezoeken met je vriendin, zus of moeder. Yvonne en ik zijn er samen heen geweest en hebben er een hele leuke dag beleefd. Naast de optie lekker te kunnen shoppen werd de dag gevuld met nog meer leuke dingen: verschillende workshops, bloggers meeten in de huiskamer, een masterclass en een q&a op het main stage. En nog veel meer!

Stands

Shoppen! Dat kon je zeker op het I Love Beauty Event, er waren heel veel verschillende stands. Van grote merken als Sleek, NYX, BoozyShop, Great beauty bar & Estée Lauder Companies (MAC, Bobbi Brown & Clinique.) Er was genoeg keuze aan stand, voor ieder wat wils. Het was lekker divers, top! We hadden het alleen wel wat groter verwacht. De stand van Boozyshop was top, lekker groot en best ruim. De anderen vielen een beetje tegen. NYX was ook een beetje opgezet in een pop-up store setting, maar er waren basically maar 3 schappen… Dit hadden we wat ruimer verwacht. Sowieso was het hele event niet super groot opgezet als je snapt wat ik bedoel. Je stond zo aan de andere kant van de hal. Niks mis mee, maar wij hadden ons er net even iets anders bij voorgesteld.

Workshops

Ook waren er verschillende workshops te volgen. Zo kon je bij Anastasia leren hoe je je brows in shape kunt brengen, en kreeg je bij NYX advies van een Make-up Pro. Tof! De workshops kostten €3,- per stuk en je moest op bepaalde tijdstippen op het event een kaartje kopen. Yvonne en ik hebben dit ook geprobeerd, helaas hebben we er steeds naast gevist. Dit was wel super jammer, we hadden er net zo naar uitgekeken onze skills wat te upgraden. Niets aan te doen!

Main Stage

Op het main stage waren er ook verschillende activiteiten verspreid over de dag. Zo was er een masterclass in instagram looks door Kim (kimterstege.nl) en een Q&A met Cynthia (cynthia.nl). Ook waren er een soort lezing gegeven door Fred van Leer en een demonstratie door Cosmo Styling. Heel leuk en leerzaam om te zien. Voor het main stage stonden allemaal stoeltjes, zo kon je lekker even zitten.

Huiskamer

In het midden van de hal was de huiskamer te vinden. Dit was super gezellig aangekleed in een hele chille sfeer. Je kon daar op bepaalde tijdstippen meeten met bekende bloggers, of je kon gewoon even tot rust komen van al dat shoppen en rondkijken. Top!

Onze ervaringen

Allereerst hebben we het echt als een leuke dag ervaren. We hebben veel inspiratie opgedaan en veel leuke dingen gezien. Iets minder voor de portemonnee haha. Helaas was het echt ontzettend druk. Bij de pop-up stores van Boozyshop en NYX hebben we zeker een uur in de rij gestaan om überhaupt een kijkje te nemen naar wat zij te bieden hadden. Om er vervolgens achter te komen dat wat je wilde hebben uitverkocht was. Dat was heel erg jammer. Het was een nog leuker event geweest als het wat rustiger was geweest. Je kreeg nu niet altijd de kans goed te kijken naar de spulletjes die je bij stands kon kopen. Misschien zou het beter zijn als het een 3-daags event is. Dan is het misschien een beetje beter verspreid.

Zoals al eerder gezegd, we hadden het wat ruimer voorgesteld. Op zich geen probleem, er was alleen nog wat meer shopplezier als de stands wat groter en uitgebreider waren. Ondanks dat was het heel tof.

Perskaarten

Nog één klein dingetje, we hadden voor mijn blog perskaarten gekregen om dus als pers aanwezig te zijn en een mooi stukje te schrijven. Ondanks het feit dat we die kaarten hadden, hadden we ook gegaan zonder deze kaarten, maar daar gaat het niet om. Wat een beetje jammer was, is dat niemand kon zien dat we pers waren. Dus toen we samen een rondje gingen doen om mooie foto’s te schieten, hadden we bij sommige standhouders een beetje het idee alsof ze het een beetje vervelend vonden. Terwijl als er mensen van de organisatie filmde of foto’s maakte, was dit geen probleem. Het was dus misschien wel handig geweest als we ergens mee aan konden geven dat we pers waren.

Zo werden we op een gegeven moment gevraagd of we voor een bepaalde blogger in de rij stonden en zo niet of we weg wilden gaan. Dat terwijl we mooie foto’s probeerden te schieten voor deze sfeerimpressie. Wederom was het handig geweest als we ergens mee konden laten zien dat we pers waren.

Ondanks deze 3 dingen hebben we een super leuke dag gehad, we zullen hier met veel plezier op terugkijken. Als er volgend jaar weer een editie plaats zal vinden, zijn wij zeker van de partij!

Bloggers meeten

Even fangirlen hihi. We zijn namelijk nog op de foto geweest met Serena en Cynthia. Yay!

Conclusie

Er waren een paar minpuntjes, die wegen alleen niet op tegen de lol die we samen hebben gehad. De mooie dingen die we hebben gezien en de inspiratie die we op hebben gedaan hebben het tot een succesvolle dag gemaakt. Het algehele concept was leuk en absoluut voor herhaling vatbaar. Misschien tot volgend jaar!

Q: Ben jij weleens naar het I Love Beauty Event geweest?

 

2 comments on “I Love Beauty Event 2017 | Sfeerimpressie

  1. Pingback: N˚22 - YVON

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge