I Love Beauty event 2017 | Collective Shoplog

Daphne en ik zijn samen naar het I Love Beauty event geweest zoals we vorige week vertelden. Hier hebben we natuurlijk ook make-up gekocht en vandaag is de dag dat we laten zien wat we allemaal hebben geshopt. Enjoy!

Yvonne

 

Bij Boozyshop kocht ik deze highlighter van Meraki Cosmetics. Meraki Cosmetics is een merk van Kim ter Stege en bestaat uit ontzettend veel loose highlighters. Ik ben een ontzettend grote highlighter fan en kon niet stoppen met kijken naar de glow van deze highlighter. Het pigment is intens en heeft een gouden gloed. Als je er licht op schijnt zie je zo veel holografische glitters te voorschijn komen! Van iedere andere kant ziet het product er weer anders uit. I Love holografische dingen!

Meraki Cosmetics Loose Highlighter (Iris) €17,99 (klik)

 

Van L.A. Girl kocht ik bij Boozyshop deze loose face powder. Ik heb nog nooit poeder gebruikt en wilde wel graag eens een losse poeder proberen. Toen ik deze zag staan kon ik het niet laten om deze mee te nemen. Het is een transparante poeder die mijn huid mooi matteert.

L.A. Girl Pro Powder Translucent €5,99 (klik)

Ik was ergens al opzoek naar een metallic lipstick. Eigenlijk pas het moment dat ik deze tegen kwam wist ik dat ik er altijd al eentje wilde. Er waren zo veel prachtige kleuren dat ik ze allemaal mee wilde nemen! Uiteindelijk heb ik gekozen voor de kleur Copper.

L.A. Girl Metal Liquid Lipstick €6,49 (klik)

Waar ik al heel lang benieuwd naar was waren de rose gold kwasten van Boozyshop. Aangezien ik ook een poeder had gekocht leek mij een poederkwast wel geschikt. Daarnaast heb ik ook een blending-brush gekocht met het idee om het voor mijn oogschaduw te gebruiken. Uiteindelijk ben ik ‘m gaan gebruiken om mijn loose highlighter aan te brengen. Beide kwasten zijn erg fijn en zacht en ze zien er echt prachtig uit.

Boozy Cosmetics Rose Gold Boozybrush 2300 Large Powder €6,99 (klik)

Boozy Cosmetics Rose Gold Boozybrush 6700 Fluffy Blender €4,99 (klik)

We kregen een goodiebag van Treets Traditions en bij deze de inhoud. Het grootste product (links) is een zout scrub voor je lichaam. Als er iets is dat ik lekker vind is dat naast body butter zeker weten scrub. Ook kregen we twee keer een douche gel. Eentje in een tube (rechts) en eentje aan een kaartje vast (midden).

Treets Traditions (klik)

 

Bij BLUX box kocht ik voor €5,- een goodie bag met daarin bovenstaande producten. Ik zal alle producten die erin zaten op een rijtje hieronder zetten van links naar rechts. Voor €5,- echt super veel producten en ik vind ze allemaal heel erg fijn.

  • Fruttini Body Spray (Watermeloen)
  • Vandini Eye Mask
  • Vandini 3x Handbalsem
  • Starlooks Lip Pencil
  • Batiste Droogshampoo
  • Earth Kiss Clean Up Mud Mask
  • Fruttini Shower Gel (Aardbei)

BLUX Box €14,94 (Maandabonnement) (klik)

Daphne

Ik heb enkel bij Boozyshop geshopt. Wel heb ik dezelfde goodie bag van Treets mee naar huis gekregen. Die hoef ik niet nog een keertje te laten zien, er zat namelijk exact hetzelfde in. Ik laat dus nu de dingetjes zien die ik heb geshopt bij Boozyshop!

Ook ik heb een mooie highlighter gekocht van het merk Meraki Cosmetics by Kim ter Stege. Ik ben extra proud op haar merk aangezien ik een gastblogger ben voor Kim. Echt super! Ik had al meerdere malen deze pareltjes op Instagram en Facebook gezien en was op slag verliefd. Met name op de kleur Khione, deze vond ik echt prachtig. Deze kleur heb ik dan ook geshopt op het event. Ik zag meerdere mooie kleuren, dus wellicht koop ik er in de toekomst nog meer!

Meraki Cosmetics Loose Highlighter (Khione) €17,99 – (klik)

Ik heb ook twee kasten gescoord bij de stand van Boozyshop. Het was super fijn dat Boozyshop op het event even een offline store was, zo kon je alles even swatchen en voelen. Heel fijn, zo ben ik erachter gekomen dat de kwasten van Boozyshop zelf echt mega fijn en super zacht zijn. Ik heb er nu twee meegenomen, maar ik heb stiekem een beetje spijt dat ik niet meer kwasten heb aangeschaft. Gelukkig weet ik nu dat ze goed zijn en kan ik ze altijd nog bestellen.

Ik heb een contourkwast meegenomen en een crease shader. Met beide kwasten ben ik super tevreden, vooral de contourkwast kan ik iedereen aanraden. Ik gebruik hem ondertussen regelmatig en ben er super blij mee. Als ik oogschaduw droeg, miste ik een beetje een fluffy maar toch precisie kwast voor de outer v. Deze heb ik gevonden, namelijk de crease shader. Echt super fijn ook!

Boozy Cosmetics Rose Gold Boozybrush 4200 Flat Contour €6,49 – (klik)

Boozy Cosmetics Rose Gold Boozybrush 5400 Crease Shader €3,99 – (klik)

In een wishlist uit een gastblog voor Kim heb ik deze al eens laten zien, en nu heb ik hem eindelijk. Ik was al een tijdje op zoek naar een fijne, budget loose setting powder. Deze zag ik op het event en ik wilde hem graag proberen. Sowieso heb ik nog nooit een loose powder geprobeerd, dat wilde ik wel graag! Hij matteert mijn gezicht super, alleen moet ik nog een beetje oefenen. Werkt toch net ff anders als een compact powder.

LA Girl Pro Powder High Definition Setting Loose Powder €5,99 – (klik)

 

Dit is alles wat we wilden laten zien in deze shoplog, we zijn allebei heel blij met de items die we hebben geshopt. Bedankt voor het lezen van onze shoplog, hopelijk vond je het leuk om te zien en tot de volgende keer!

Q: Ben jij naar het I love beauty event geweest? Heb je er iets geshopt?

4 comments on “I Love Beauty event 2017 | Collective Shoplog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge