I love Netflix tag

Untitled-2

Zoals je misschien wel weet ben ik enorme Netflix fan/ verslaafde en daarom leek het me leuk om deze tag over Netflix in te vullen. Dus ben je benieuw nar mijn top 5 en andere leuke Netflix weetjes? Kijk dan gezellig mee!

Ik heb er enorm veel zin in. Ik kwam deze tag tegen op Happilyeverafterx.nl en was meteen verkocht! Het zijn in totaal 9 vragen, dus laten we van start gaan!

Kijk je liever series of films op Netflix?

Ik vind dit toch best wel een lastige vraag.. Ik denk dat ik dan toch ga voor series. Dit kijk is simpelweg altijd. Bijna iedere dag, al vind ik een filmpje op z’n tijd ook heerlijk!

Kijk je op dit moment een serie? Zo ja, welke?

Jazeker, ik kijk er eigenlijk heel veel door elkaar heen hihi. Ik kijk Pretty Little Liars, ben net klaar met de Vampire Diaries. Ook kijk ik momenteel Degrassi: Next Class, The Returned, Modern Family, The Originals, Once Upon A Time en House. Heel wat dus hihi.

Wat is je Netflix serie top 5?

  1. Pretty Little Liars
  2. The Vampire Diaries
  3. Orange Is The New Black
  4. The Returned
  5. Degrassi: Next Class

Nummer 2 & 3 heb ik al “uit”, maar ze zijn echt top. Daarom verdienen ze zeker een plekje in mijn top 5!

Wat is je Netflix film top 5?

  1. Friends with Benefits
  2. Naomi & Ely’s No Kiss List
  3. Bad Teacher
  4. Toscaanse Bruiloft
  5. Cinderella

Hmm, dit vond ik echt heel lastig. Ik kijk bijna nooit films en altijd series. Dat lijstje was dus ook een stuk makkelijker in elkaar gezet.

Wat is je favoriete Netflix snack?

Ik denk een zak chips of een pak koekjes. Altijd goed!

MSKF90JOSH

 

Wat is je favoriete Netflix plek?

In bed of op de bank. Beide met een lekker dekentje, heerlijk!

9JEXI8ECJY

Waar kijk jij het liefst Netflix op? Tablet, tv, laptop, mobiel of iets anders?

Tv! Door méér tv van KPN heb ik nu de mogelijkheid om Netflix op onze tv te kijken. Heerlijk! Maar met mijn tablet in bed is ook heel fijn!

3H0L8CNXUO

Wat is je grootste tegenvaller op Netflix?

Sense 8! Het zag er in eerste instantie allemaal super veelbelovend uit enzo. Maar ik ben niet verder gekomen dan aflevering 1. Je hebt altijd wel dat je een beetje in moet komen als je met een nieuwe serie begint, maar deze vond ik echt niet te volgen en gewoon niet mijn ding…

Stel je mocht nu iets toevoegen op Netflix, wat zou het zijn?

Scream Queens, Game of Thrones en Awkward!

Dit waren ze dan, alle 9 vragen van de I love Netflix tag. Ik vond het super leuk om deze tag in te vullen en ik heb meteen zin om weer een aflevering te gaan kijken. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen!

Liefs, Daphne

Q: Wat is jouw favoriete serie op Netflix?

Volg je me al op social media? FacebookTwitterInstagramPinterest

2 comments on “I love Netflix tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge