Ik als blogger tag

ik als blogger tag

Ik blog nu al 2,5 jaar en daarom leek het me leuk de tag ik als blogger in te vullen. Een tag vol met veelgestelde vragen aan bloggers. Enjoy!

Ik kwam deze leuke tag speciaal voor bloggers tegen bij aboutfashion.nl. De tag komt oorspronkelijk van patricianeemtjemee.nl. Ik heb erg veel zin om deze tag in te gaan vullen, de tag bestaat uit 13 vragen. Een voor een ga ik ze nu voor je beantwoorden!

Waar haal jij de meeste inspiratie vandaan?

Ik denk van andere bloggers. Naast dat ik zelf veel schrijf, lees ik ook veel posts van andere bloggers. Verder haal ik inspiratie van buiten (de straat) en social media.

Wat eet of drink jij tijdens het bloggen?

Meestal eet ik snoepjes en drink ik een glas frisdank of een flesje spa rood.

Als jij een jaaroverzicht maakt over je blog, wanneer begin je daar dan mee?

Half december. Het jaaroverzicht van 2016 zou bijvoorbeeld in de eerste week van 2017 online komen, dus dan heb ik ongeveer 3 weken om het jaaroverzicht voor te bereiden. Statistieken verzamelen, foto’s uitzoeken, een banner maken in Photoshop, het artikel typen en inplannen!

Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger geleerd hebt?

Plannen! Ik heb over het algemeen altijd vrij veel blog ideetjes. Maar erg weinig tijd soms. Doordat ik mezelf heb leren plannen weet ik precies welke post wanneer online moet komen en wat ik daar nog voor moet doen. Anders zou het echt één grote chaos worden!

Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?

Zo rond half 11. Heb ik lekker enigszins uit kunnen slapen, rustig op kunnen starten. Dan kan ik daarna lekker aan de slag!

Wat zou je nog willen bereiken als blogger?

Wat ik nog zou willen bereiken met bloggen is dat ik meer interactie zou willen met mijn lezers en dat ik echt iedere dag een artikel online heb staan. Hier streef ik echt naar, maar mislukt nog te vaak..

Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?

Eigenlijk is dit nog nooit echt voorgekomen. Alleen soms nadat ik een confessions artikel online heb gezet, hier lucht ik mijn hart en laat ik me echt van een heel eerlijke en persoonlijke kant zien. Dit vind ik vaak wel een beetje spannend om te publiceren. Bij andere artikelen ben ik totaal niet onzeker om het te publiceren. Als ik niet achter een post sta, plaats ik het niet. Ik plaats alleen dingen waar ik het mee eens ben en waar ik achter sta. Dit vind ik erg belangrijk!

Heb jij veel contact met collega bloggers?

Niet zoveel als ik zou willen. Met mijn gastblogger Yvonne heb ik veel leuk contact en met Mellaah (waar ik gastblogs voor schrijf) heb ik ook regelmatig gezellig contact!

Wat voor muziek of welke tv zender heb je het liefst aan onder het bloggen?

Ik zet meestal een lekker playlist aan op Spotify of ik zet Q-Music aan. Heerlijk!

Op welke dag ontstaan bij jou de meeste artikelen?

Zondag. Dan heb ik meestal goed de drive te pakken, schrijf ik zo meerdere artikelen achter elkaar. Ze heb ik zeker tot woensdag weer artikelen klaar staan.

Op welk artikel op je blog ben jij het meest trots?

Het aller eerste persoonlijke artikel dat ik heb geschreven. Ik vond het heerlijk om mijn hart te luchten en dat artikel is heel veel bekeken en er is heel fijn op gereageerd!

Waarom zou iemand een blog moeten starten?

Zeker niet om gratis producten te ontvangen, dit moet niet je hoofdreden zijn. Je moet een blog starten omdat je een passie hebt voor schrijven en je verhalen makkelijk wilt kunnen delen met anderen.

Wie zou jij willen vragen deze tag ook in te vullen?

Mijn lieve gastblogster Yvonne. Ik ben ontzettend benieuwd naar haar antwoorden!!

 

Dit waren alle vragen! Ik vond het echt heel leuk om deze vragen voor je te beantwoorden, ik hoop dan ook dat je het leuk vond om te lezen. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Hoelang volg je mijn blog al?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

2 comments on “Ik als blogger tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge