Janzen vs Kneipp Douche Foam || Battle

Janzen vs Kneipp Douche Foam Battle

Alweer de tweede editie van deze heerlijke rubriek! De vorige keer waren twee drinkflessen van Rosti Mepal en Dopper te vinden in de ring. Maar vandaag iets totaal anders! Namelijk douche foams van de merken Janzen en Kneipp. Ben je benieuwd wie de overwinnaar zal zijn van deze battle? Neem dan snel een kijkje!

Let the battles begin!

Janzen vs Kneipp

Dit zijn de twee producten die vandaag in de ring zullen vechten om de eer! In de linkerhoek de shower foam van het merk Janzen in de geur black 22. En in de rechterhoek de douche foam van het merk Kneipp in de geur Lavendel. Let’s get this battle started!

Janzen shower foam in Black 22

JANZEN shower foam 22 black JANZEN shower foam black 22

 • Ook verkrijgbaar in de geuren Grey 04, Blue 33, Brown 51, Fuchsia 68 en Orange 77
 • pH-huidneutraal
 • Niet getest op dieren
 • Verkrijgbaar bij een aantal Douglas filialen, geselecteerde DA’s
 • 200 ml
 • €7,99

JANZEN shower foam

Ik had nog nooit van dit merk gehoord, maar ze hebben best wel veel producten. Zeker de moeite waard om eens research naar te doen!

Allereerst, de verpakking! Ik vind het echt heel mooi. Heet stijlvol en classy, erg simpel maar dat maakt het juist zo chic. Doordat de verpakking ook wat langwerpiger is dan normaal, ziet het er erg luxe uit. Het voelt meteen als een feest om het te gebruiken door de luxe verpakking. Dat vind ik vaak wel belangrijk. Het geeft meteen een goed gevoel.

Dan de geur, black 22. Erg lekker! Wel een tikkie zwaar en redelijk mannelijk maar daar houd ik wel van. Jij niet? Er zijn nog 5 andere geuren. Voor ieder wat wils!
De douche foam zelf voelt heel rijkelijk aan. Heel speciaal! De ietwat mannelijke geur is niet zo gebruikelijk wat het voor mij een extraatje geeft. Ik ben fan!

Kneipp douche foam in Lavendel

Kneipp Douche Foam Kneipp Lavendel

 • Ook verkrijgbaar in de geuren Eucalyptus, Vijgenmelk, Patchouli, Morning Kiss en Amandelbloesem
 • pH-huidneutraal
 • Niet getest op dieren
 • Verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen als Kruidvat, Trekpleister en Etos
 • 200 ml
 • 6,99

Kneipp Douche Foam lavendel

Het merk Kneipp ben ik natuurlijk bekend mee! Ik heb al vaker douche foams van dit leuke merk gebruikt en ik vind ze over het algemeen erg lekker. Wel vind ik de ene geur lekkerder dan de andere, dat zul je natuurlijk altijd wel hebben.

Dan de verpakking. Ik vind persoonlijk de verpakking erg leuk met het paarse kleurenpallet. Het geeft een extra verwijzing naar de lavendel. De geur van dit product. Erg leuk! Wel vind ik de verpakking persoonlijk een tikkie druk. Maar dat is mijn persoonlijke mening.

De geur is heerlijk rustgevend! Ik hou echt van lavendel, dus deze geur is super! Ik gebruik deze shower foam erg graag, ook deze voelt rijkelijk aan op de huid en geeft een luxe gevoel. Maar dat heeft dit soort product wat mij betreft sowieso. Het is toch net wat luxer dan een gewone shower gel! Top deze variant!

Conclusie

De shower foam van Kneipp is een euro goedkoper dan die van Janzen. Er zit dezelfde hoeveelheid in beide flacons en van beide merken zijn er 6 verschillende geuren. Genoeg keuze dus! Ook zijn beide douche foams pH-huidneutraal en niet getest op dieren. Ook zeker mooi meegenomen!

Dan nu de vraag: wie heeft deze battle gewonnen? Ik vind het erg lastig moet ik zeggen. De geur van Kneipp voelt erg vertrouwd, maar ik ben enorm fan van de wat apartere geur van Janzen.

Ik vind dat de douche foam van Janzen deze battle wint. Congrats!
Persoonlijk vind ik deze net iets specialer en vind ik de geur net een tikkie lekkerder.

Dit was de battle, ik hoop dat je het leuk vond. Ben jij al bekend met het merk Janzen?

Liefs, Daphne

*Dit artikel is gesponsord door Janzen, maar ik geef ondanks dat wel mijn eerlijke mening*

Q: Voor welke douche foam zou jij gaan?

Volg je me al op social media? FacebookTwitterInstagramPinterest

3 comments on “Janzen vs Kneipp Douche Foam || Battle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge