Dit is hoeveel je écht nodig hebt van verzorgingsproducten

dit is hoeveel je écht nodig hebt van je verzorgingsproducten

Verzorgingsproducten gebruik je dagelijks. Alleen niet altijd in de juiste hoeveelheid, waardoor het snel op raakt. Daarom laat ik je vandaag zien hoeveel je er écht van nodig hebt. Enjoy!

De verzorgingsproducten die bij mij het snelst opgaan zijn vooral mijn cleanser, shampoo en conditioner. Ik ben er dus achter gekomen dat ik er veel te veel van gebruik.. Hier wil ik jou ook voor behoeden. Dit is hoeveel je écht nodig hebt!

Verzorgingsproducten voor het gezicht, haar en huid

hoeveelheden van verzorgingsproducten

Dit zijn de juiste hoeveelheden voor je producten voor het gezicht. Ik gebruik veel te veel cleanser een te weinig nachtcrème. Interessant! De rest gebruik ik in de juiste hoeveelheden.

verzorgingsproducten haar en lichaam

En dan hier de juiste hoeveelheden voor het haar en je lichaam. Uit dit rijtje kan ik je vertellen dat ik van zowel mijn shampoo en conditioner veels en veels teveel gebruik! Ik gebruik echt sowieso het dubbele ervan.. Oops! En ook van mijn mousse gebruik ik een tikkie teveel. En ik ben er nu achter gekomen dat ik wel wat meer zonnebrand mag gaan gebruiken.. De rest gebruik ik gelukkig in de juiste hoeveelheden!

Ik vond het super leuk om eens te kijken of ik wel de juiste hoeveelheid gebruik. Ik ben dan ook heel benieuwd of jij de juiste hoeveelheden hanteert! Laat dat zeker even achter in de comments. Een ding is zeker, dit gaat je een hoop geld besparen. Nu je weet hoeveel je echt van een product zou moeten gebruiken, gaat de flacon waarschijnlijk ook minder snel op en hoef je dus ook geen nieuwe te kopen!

Bedankt voor het lezen, ik hoop dat je er iets aan hebt gehad. Ik heb er in ieder geval heel wat van geleerd!

 

Liefs, Daphne

Q: Gebruik jij de juiste hoeveelheden?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

 

One comment on “Dit is hoeveel je écht nodig hebt van verzorgingsproducten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge