Kruidvat Body Butter Blueberry & Lychee

Untitled-1

Nu de dagen kouder zijn en je huid dus wel wat meer verzorging nodig heeft, is het heel fijn om een body butter te gebruiken. Daarom review ik vandaag de Kruidvat Body Butter in de geur Blueberry & Lychee voor je. Enjoy!

Ik heb enorm enthousiast en heb er zin in, laten we lekker beginnen!

Verpakking

Body Butter Blueberry & Lychee Kruidvat Body Butter Kruidvat

Ik vind de verpakking er erg vrolijk en verfrissend uitzien. Deze verpakking is zeker een eye-catcher. Dat de twee ingrediënten Blueberry en Lychee erop staan vind ik ook erg leuk, zo zie je meteen welke je in je handen hebt!

Blueberry & Lychee

Kruidvat Body Butter Kruidvat Body Butter Blueberry & Lychee

Dan de geur. Wauw! Als je de deksel van de pot afdraait komt de heerlijke geur je tegemoet. En wat is het een heerlijke geur zeg! Ik ruik het ook meteen als mama ‘m een keertje gebruikt heeft. De geur is heel erg fruitig en verfrissend. Alleen al voor de geur zo ik ‘m opsmeren. Ik voel me helemaal fris nadat ik de Body Butter op mijn lichaam heb aangebracht.

Swatches

Swatch Kruidvat Body Butter

Zoals je op deze foto kunt zien heeft de Body Butter echt een beetje een boter achtige structuur. Ik vind ‘m heel fijn smeren! Dat de Body Butter ook nog eens een lichtroze kleur heeft, vind ik het helemaal afmaken. De substantie is verder ondanks de structuur heel makkelijk uit te smeren. En ja handen ruiken na afloop ook echt hemels!

Conclusie

Ik ben erg tevreden over dit product. Ik vind de geur fantastisch en de substantie heel fijn. Ik voel me heel fris nadat ik dit product heb aangebracht en het doet ook nog eens goed zijn werk. Ik kan met recht zeggen dat dit mijn favoriete Body Butter is op het moment! Ik kan ‘m daarom echt aan iedereen aanraden. Zeker in deze koude wintermaanden!

De Body Butter van Kruidvat is ook nog verkrijgbaar in de varianten Olive & Macadamia, Coconut & Shea Butter en in Honey & Cacao.

Deze Body Butter is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €2,49.

Dit was de review. Ik hoop dat je er iets aan gehad hebt en misschien ben je nu wel extra nieuwsgierig geworden en ga je eens een kijkje nemen bij Kruidvat.

 

Liefs, Daphne

Q: Wat is jouw favoriete Body Butter?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

11 comments on “Kruidvat Body Butter Blueberry & Lychee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge