Kruidvat Colors to Cover Uitgroeispray

Uitgroei, wie heeft er geen hekel aan? Iedere keer dat verven.. Kruidvat komt met een oplossing. Namelijk de Color to Cover Uitgroeispray. Ik heb er eentje ontvangen en geef mijn mening in deze review. Enjoy!

Verpakking

Dit is hem dan: de Kruidvat Colors to Cover Uitgroeispray. Een compacte spuitbus met een klein spuitmondje. Zo kun je gericht je uitgroei ‘coveren’. Het weegt niks, ligt lekker in de hand en is makkelijk in gebruik. Door de kleine spuitmond kun je heel makkelijk de uitgroei bedekken zonder dat alles direct onder zit. Daarnaast lijkt de vormgeving erg veel op de gewone haarverf van Kruidvat. Die heb ik ook altijd. Ik vind het wel een aantrekkelijke vormgeving. Het is wel iets wat ik zou pakken in de winkel. Great job Kruidvat!

Kruidvat over Colors to Cover Uitgroeispray

“Werk je haarkleur snel en makkelijk bij met deze Kruidvat Colors to Cover Donkerbruin Uitgroeispray. De spray camoufleert tijdelijk de uitgroei en de grijze haaraanzet.

Door het speciale opzetstuk is de uitgroeispray zeer nauwkeurig aan te brengen. De spray droogt snel en is uitwasbaar.”

De uitgroei is absoluut makkelijk bij te werken met de uitgroeispray. Het camoufleert de uitgroei binnen een handomdraai. Zoals ik al zei zit er een speciaal opzetstuk op zodat de spray zeer nauwkeurig aan te brengen is. De spray droogt inderdaad snel en is uitwasbaar. Super handig! Het geeft niet echt af en blijft heel lang zitten. Echt fijn spul!

4-5 Donker Bruin

De kleur die ik gebruik is 4-5 donkerbruin. Er zijn nog twee andere kleuren; blond en middenbruin. Wel een beetje onhandig dat er geen rode tussenzit. Dat is nog even een aandachtspuntje voor Kruidvat!

Before/ After

Dan waar het allemaal om draait. Het resultaat! Hier zie je mijn haar voordat ik de uitgroeispray aan heb gebracht. Inclusief heftige uitgroei dus.. Niet iets waar ik erg blij van word.

Hier het resultaat na het gebruik van de uitgroeispray. Tadaa! Ik ben hier wel heel erg blij mee. Dit ziet er stukken beter uit. Vaak merk ik dat als ik weer uitgroei heb dat ik mijn haar dan veel vast draag om het te verbergen. Dat is met deze spray niet langer nodig. Sinds ik deze spray heb ik draag ik mijn haar gewoon los, uitgroei of niet. Ideaal! Het is echt binnen een paar seconden aangebracht. Hoppa, je kunt weer door met de dag. Je haar lijkt gelijk ene stuk voller heb ik het idee. Alsof je meer haar op je hoofd hebt.

Conclusie

Even alles op een rijtje zetten. De verpakking ziet er modern en vernieuwend uit. Iets waar mijn oog wel op zou vallen in de winkel. De verpakking doet me ook wel een beetje denken aan de verpakkingen van de haarkleuring van Kruidvat. Leuk dat ze dat een beetje laten matchen. Het is super makkelijk in gebruik dankzij het opzetstuk. Geen geknoei, maar easy peasy camoufleren. Er zijn verschillende kleuren te koop, 3 kleuren. Blond, middenbruin en donkerbruin. Jammer dat ze geen rode kleur verkopen. Aandachtspuntje!

Het is een makkelijke, uitwasbare spray. Niet duur en makkelijk verkrijgbaar. Wil jij je uitgroei tijdelijk en snel verbergen? Dan is dit product zeker iets voor jou!

Prijs/Verkrijgbaarheid

De Kruidvat Colors to Cover Uitgroeispray is te koop bij Kruidvat (no shit!) en kost €3,99.

 

Dit was mijn review. Ik vond het heel leuk om dit product te testen. Ik ga het zeker vaker gebruiken. Hopelijk heb je iets gehad aan deze review. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Q: Heb jij deze uitgroeispray al geprobeerd?

*Dit artikel is in samenwerking met Kruidvat*

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

2 comments on “Kruidvat Colors to Cover Uitgroeispray

  1. wauw! De voor- en na foto liegt er niet om. Wat een handig product! Dat ga ik zeker ook eens uitproberen als ik nog eens een uitgroei heb 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge