Last Week’s Obsessions || 13

Untitled-1

Zoals je misschien al wel hebt opgemerkt is mijn blog veranderd, maar dat betekent zeker niet dat mijn zelfbedachte rubriek Last Week’s Obsessions verdwijnt. Of course not! Vandaag dus de 13e editie van Last Week’s Obsessions. Vandaag met onder andere Degrassi: Next Class, Maybelline, Zayn Malik en Shirley & Tamara. Enjoy!

Dit zijn de 10 gebruikelijke categoriëen: Serie – Song – App – Nails – Quote – Youtuber – Fashion – Drink – Beauty – Background

Laten we lekker gaan beginnen!

Serie

Degrassi, Next Class

Zoals je misschien wel weet ben ik totaal verslaafd aan Netflix en kijk het liefst de hele dag door series. Een serie die aan mijn to watch-list is toegevoegd is de serie Degrassi: Next Class. Op MTV keek ik altijd al Degrassi: Next Generation. Het is praktisch gezien hetzelfde. De verhaallijnen en personages zijn alleen iets anders. Maar dat maakt niet uit, ik vind het heerlijk om te kijken!

[Degrassi: Next Class]

Song

Waarschijnlijk is dit nieuws je de afgelopen paar dagen niet ontgaan. Zayn Malik (voormalig One Direction lid) heeft zijn allereerste solo single uitgebracht. En hell yeah! Wat is ‘ie heerlijk!
De beat is heel aangenaam om naar te luisteren en zijn stem (hallelujah!). Ik vind het liedje echt super! Momenteel staat hij non-stop aan bij mij hihi.

[ZAYN – PILLOWTALK]

App

Twitter

Met het social media platform heb ik altijd een beetje een stoplicht relatie. Het ene moment vind ik het helemaal geweldig en vervolgens vind ik het 3x niks.. Gelukkig zit ik nu in die eerste fase. Wil je mij ook een tweet sturen? Neem dan een kijkje op mijn account.

[Twitter]

Nails

NOTD

It’s time to glam! De afgelopen week had ik deze glitterige kleurtjes om mijn nagels. Het is een combi van de volgende lakjes: Sinful Colors in 300 Easy Going – een zilver glitter lakje van OPI – Essence colour & go in 103 Space Queen. I love it!

Quote

recite-vaxyoj

Deze quote komt uit het liedje Demons van Imagine Dragons. Echt een prachtig liedje! Ik ben zeker in de periodes dat ik me niet zo fijn voel erg afstandelijk en laat dan niemand snel dichtbij komen. Dichtbij hoe ik me echt voel. Dichtbij mijn demons. Daarom vond ik deze quote erg toepasselijk!

YouTubers

x

Vorige keer liet ik je al kennis maken met Brandstof. Een show van Nanne Meijer. Maar hij doet nog veel meer! Samen met zijn broer heeft hij namelijk ook een sketch. Dan kruipen ze samen in de huid van Shirley en Tamara. Dat levert hele leuke situaties op!

[Shirley en Tamara]

Fashion

OOTD Van Haren Shoes

Outfit of the day. Ik had zin in een sweater, maar wel een casual look. En tadaa!!

Sweater: Only – Blouse: Only – Jeans: Sting – Shoes: Van Haren

I love this shoes! Ik heb ze sinds vrijdag en ze lopen echt heerlijk!

Drink

lipton sparkling ice tea

Dit drankje heb ik al wel eens eerder voorbij laten komen. Maar het blijft gewoon super lekker. I love it!

[Lipton Sparkling Ice Tea]

Beauty

Maybelline Baby Lips Dr Rescue Cool Mint Maybelline Baby Lips Dr Rescue

Nu de temperaturen steeds verder dalen hebben mijn lippen wel een beetje extra verzorging nodig. Deze lippenbalsem van Maybelline Baby Lips vind ik erg fijn! De mint geur is ook echt heerlijk.

[Maybelline Baby Lips Dr Rescue in Cool Mint]

Background

OhSoLovelyBlog-Pineapple-Desktop-1-01

Ik kon wel wat kleur en vrolijkheid gebruiken en deze background leek me hier perfect voor!

Dit was het dan! Het allereerste echte artikel op mijn vernieuwde blog. Ik vind het echt super leuk om al jullie enthousiaste reacties te lezen. Ik ben echt heel blij dat ik dit voor elkaar heb gekregen!

Liefs, Daphne

Q: Wat was jouw obsessie afgelopen week?

Volg je me al op social media? FacebookTwitterInstagramPinterest

2 comments on “Last Week’s Obsessions || 13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge