Last Week’s Obsessions || 15

Empty banner

Het echt alweer een hele tijd geleden, maar we zijn weer terug met nieuwe obsessies. Vanaf nu zal deze rubriek om de week op maandag online komen. Ik heb het over Last Week’s Obsessions, met vandaag editie 15. Enjoy!

Dit zijn de 10 gebruikelijke categoriëen: Serie – Song – App – Nails – Quote – Youtuber – Fashion – Drink – Beauty – Background

Laten we lekker gaan beginnen!

Serie

Once Upon A Time

In de vorige editie benoemde ik deze serie ook al. Eigenlijk heb ik het sindsdien een beetje op een zijspoor gezet en ben ik andere series gaan kijken. En nu ben ik afgelopen week weer verder gegaan waar ik was gebleven. Ik was echt even vergeten hoe goed de serie eigenlijk is, ik zit er echt weer helemaal in!

[Once Upon A Time]

Song

Wat een lekkere melodie heeft dit liedje. Bij de eerste noten was ik direct verkocht. Dit liedje is dan ook echt een obsessie voor me, meer kan ik er niet over kwijt hihi.

[Ariana Grande – Into you]

App

Fives

Dan een keer een spelletje als app. Ik was laatst een beetje door die lijst met populaire apps in de app store aan het scrollen en toen kwam ik dit spelletje tegen. Ik bekeek het en was er enorm nieuwsgierig naar. Het was een gratis app, dus downloadde ik het direct. Ik ben het meteen gaan spelen en ik was direct verslaafd. Nogal zo’n echte obsessie! Ik wil er steeds beter in worden en het handige is dat je er geen internet voor nodig hebt, dus je kunt het ook onderweg spelen.

Waar het spelletje basically om draait is het samen voegen van cijfers, net zolang tot je veld vol is. Dan kun je niks meer samenvoegen, uiteindelijk is het doel een zo groot mogelijk cijfer te maken binnen het veld en zolang het veld dus niet vol is kun je blijven schuiven en samenvoegen!

[Fives – gratis te downloaden in de app store]

Nails

Catrice - 82 A Gallon Of Melon

Ondanks dat het zomer is, merk je dat nog totaal niet aan het weer. Ik word echt een beetje moe van al die regen die er telkens valt. Daarom leek het me een leuk idee om mijn nagels in een fel en zomers kleurtje te lakken. Zoo heb je toch nog een beetje een zomers gevoel.

Ik besloot te gaan voor de kleur Catrice – 82 A Gallon Of Melon, echt mijn favo zomer kleur!

[Catrice in 82 A Gallon Of Melon]

Quote

All Magic Comes With A Price

En om dan nog maar een keertje terug te komen op de serie Once Upon A Time, heb ik een quote uit de serie gekozen. De quote: “All magic comes with a price”, is iets dat veel terugkeert in de serie. En daardoor heb ik echt een beetje een zwak ontwikkeld voor de quote. Momenteel een echte obsessie, want het is mijn favo quote uit een serie op het moment.

[All magic comes with a price]

Youtuber

Stellig

Deze vond ik dit keer erg lastig. Ik volg zo enorm veel youtubers en kijk ook heel veel video’s, dat ik het eigenlijk niet meer zo goed wist. Toch heb ik er eentje uit weten te kiezen!

Ik volg namelijk iedere dag de nieuwe zwangerschapsvlog van Thomas en Darcy. Ofwel; Stellig. Vind ik echt heel leuk om te kijken en zo een kijkje te nemen in hun avontuur op weg naar het toekomstige ouderschap.

[Stellig]

Fashion

H&M Sweatshort

Dan een kleding item dat wel mijn grootste obsessie van het moment is. Deze sweatshort van de H&M. Hij zit zo ontzettend lekker. Ik gebruik hem als pyjamabroekje, korte joggingbroek en als korte broek. Multifunctioneel! Hij zit gewoon zo lekker!

[Sweatshort: H&M]

Drink

Lipton Sparkling Ice Tea

Iets wat toch denk ik mijn favo drankje zal blijven. Sparkling Ice Tea van Lipton, niets gaat daarboven. Ik heb het ook al zo vaak als obsessie aangegeven in deze rubriek. Dus ik kan er ook niet echt meer iets over vertellen, ik vind het gewoon echt heel erg lekker!

(Lekker badass in een Coca Cola glas 😉 )

[Lipton Sparkling Ice Tea]

Beauty

Etos Elderflower & Raspberry Body Splash

Ook bij deze categorie een item dat nog vrij nieuw is. Namelijk deze body splash van Etos. Ik wist al een tijdje dat deze nieuw was bij Etos. Nu kwam ik er ongeveer een week geleden en toen heb ik besloten hem maar mee te nemen. En daar ben ik echt heel blij om! Hij ruikt enorm lekker en ik spray hem nu bijna dagelijks op. Heerlijk!

[Etos Elderflower & Raspberry Body Splash]

Background

Watermelons

Om toch net zoals bij mijn nagels een beetje een zomergevoel te creëren, heb ik een zomerse achtergrond. Helaas weet ik alleen niet meer precies waar ik hem vandaan heb..

 

Dit waren dan mijn obsessies van afgelopen week! Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Wat was jouw obsessie van afgelopen week?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

2 comments on “Last Week’s Obsessions || 15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge