Lipstick Stash

Lipstick Stash

Sinds (I guess) 2 jaar ben ik echt verslaafd aan lipsticks, het liefst koop ik iedere week een nieuwe. Ondertussen bevat mijn lipstick stash 12 lipsticks. Op bijna alle exemplaren ben ik echt verliefd! Daarom leek het me leek om ze vandaag allemaal aan je te laten zien, inclusief swatches. Enjoy!

stash lipsticks

Dit zijn alle lipsticks op een rijtje! 12 stuks in totaal. Voor het gemak heb ik ze ook eventjes genummerd. Deze nummers vond ik handig voor de grote swatches foto (met alle swatches bij elkaar), zodat je ze nog uit elkaar kunt houden.

Ik heb er zin in, laten we beginnen met de eerste lipstick!

1 Essence Velvet Stick Matt Lip Color (02 Peony Star)

Essence Velvet Stick Matt Lip Colour

02 Peony Star

Dit is nummer 1. De Essence Velvet Stick Matt Lip Color in de kleur 02 Peony Star. Ik denk dat dit een van mijn meest favoriete everyday lipstick is. Vaak als ik niet zo goed weet welke lipstick ik graag op wil, maar wel graag een op mijn lippen doe pak ik deze. Simpelweg omdat deze altijd goed is. Dit is zo’n fijne nude kleur die vrijwel overal bij past.

Essence Velvet Stick Matt Lip Colour 02 Peony Star

En hier de swatch van deze prachtige everyday lipstick. Het is echt zo’n Kylie Jenner kleurtje. Een roze nude kleur met een bruinige ondertoon. I love it!

2 Essence Longlasting Lipstick (06 Barely There!)

Essence LongLasting Lipstick 06

06 Barely There!

En de volgende! Wederom een mooi nude kleur, deze is niet matte. Wel heeft deze een mooie glans, ik gebruik hem echter wel vaak in combinatie met een lippotlood zodat hij wel matte is. Net zoals de vorige kleur is dit een nude kleurtje, alleen met een wat rozere ondertoon.

Essence Lipstick 06

Essence Longlasting Lipstick 06 Barely There!

En hier de swatch van de Essence Longlasting Lipstick in de kleur 06 Barely There! Dit zou dé Kylie Jenner dupe zijn. Ik ben het hier wel mee eens, maar toch grijp ik sneller naar het bovenstaande Essence lippotlood (nummer 1).

3 Essence Longlasting Lipstick (07 Natural Beauty)

Essence Longlasting Lipstick 07

07 Natural Beauty

En dan zijn we aangekomen bij nummer 3. Nogmaals een Longlasting Lipstick van Essence, dit keer in de kleur 07 Natural Beauty. Ook deze kleur valt onder de neutrale lipsticks. Dit is een fijne my lips but better kleur, dit kleurtje is net een tikje rozer dan mijn eigen lippen. Een prima kleur voor everyday gebruik. Ook deze heeft een lichte shiny finish.

Essence Lipstick 07

Essence Longlasting Lipstick 07 Natural Beauty

Zoals je ziet op bovenstaande swatch is dit kleurtje echt een stuk meer roze van kleur dan de eerste 2 lipkleuren. Verder vind ik hem erg fijn en is hij zoals ik al eerder zei echt prima voor everyday!

4 Essence Longlasting Lipstick (01 Coral Calling)

Essence Longlasting Lipstick 01

01 Coral Calling

Op naar nummertje 4! Dit is nogmaals een longlasting lipstick, dit keer in de kleur 01 Coral Calling. Een heerlijke frisse peachy kleur. Perfect voor een mooie zomerdag, lekker vrolijk!

Essence Lipstick 01

01

En ook hier de swatch van. Ik ben echt dol op deze kleur, hij voelt op je lippen echt als een soort lipbalm. Lekker zacht!

5. Catrice Treasure Trove Precious Lip Colour (C02 Caviar and Champagne)

Catrice Treasure Trove Precious Lip Colour C02

C02 Caviar and Champagne

Nummer 5! Deze kleur lijkt heel erg op de vorige, maar toch vind ik deze een tikkie fijner. Ik ben echt dol op deze Catrice Treasure Trove Precious Lip Colour in de kleur C02 Caviar and Champagne (een hele mond vol). Op een dag dat het lekker weer is, grijp ik al snel naar dit prachtige kleurtje!

Catrice Lipstick C02

Catrice Treasure Trove Precious Lip Colour C02 Caviar and Champagne

Het enige verschil tussen de vorige (nummer 4) en deze is dat nummer 4 een tikkie feller is. Nummer 4 heeft een meer roze ondertoon en deze is qua ondertoon wat meer oranje. Dit word duidelijker als je ze op de eindfoto naast elkaar ziet!

6. Catrice Ultimate Colour Lipstick (240 Hey Nude…)

Catrice Ultimate Lipstick 240

240 Hey Nude...

Dan een echte nude kleur. Mijn enige miskoop van al mijn lipsticks. Hij is veel te licht, ik lijk echt een spook.. Hij is echt een stuk lichter dan de kleur die mijn lippen van nature hebben.. Echt een beetje jammer, heb hem volgens mij ook echt maar 1x gedragen..

Catrice Lipstick 240

Catrice Ultimate Lipstick 240 Hey Nude...

Zoals je al op de swatch op mijn hand ziet is het niet de goede kleur nude.. En de foto daarboven wekt wellicht wat vragen bij je op.. Want ik zeg net dat ik de lipstick slechts 1x heb gedragen, maar de lipstick ziet er wel uit als een klein stompje. Dit komt simpelweg omdat ik een keer de dop op de lipstick heb gedaan, terwijl hij nog helemaal naar boven gedraaid was… Lekker slim.. (Echt een daphne actie ook hihi)

7 Catrice Ultimate Colour Lipstick (370 In A Rosegarden)

Catrice Ultimate Lipstick 370

370 In A Rosegarden

Nu, nummertje 7. We zijn al over de helft! Dit is ook echt een prachtige everyday roze kleur. Hij heeft verder wel iets weg van nummer 3. Ik vind het een hele fijne lipstick, deze Ultimate Colour lipstick van Catrice in de kleur 370 In A Rosegarden. Alleen zou ik hem wel wat vaker moeten dragen, ik vergeet vaak een beetje dat deze ook in mijn stash zit..

Catrice Lipstick 370

Catrice Ultimate Lipstick 370 In A Rosegarden

Echt een hele mooie roze everyday kleur. Nu ik hem zo weer zie, besef ik me hoe mooi hij eigenlijk is en hoe zonde het is dat ik hem zo weinig draag.. Ik moet hem echt vaker gaan gebruiken! Nu ik de foto’s van deze en nummer 3 naast elkaar leg, zie ik dat deze net een tikje donkerder is dan nummer 3.

8 Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil (420 In With Coral)

240 In With Coral

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lipstick 240

Ik denk dat dit soort lipstick zeg maar echt mijn favoriet is. Persoonlijk vind ik de creamy formule van deze lip pencils zo fijn! Ik heb er 2, deze en een rode (die zie je later in dit artikel) en ik vind ze zo ontzettend fijn. Ze voelen super fijn aan op je lippen en ze zijn matte. Mijn favoriete soort finish! Echt, I love them! (Mocht je er nog meer enthousiast gebrabbel over willen lezen? Ik heb er een review over geschreven!)

Maybelline Lipstick 240

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lipstick 240 In With Coral

Dan deze kleur, hier moet ik wel even bijvertellen dat hij de kleur niet helemaal goed overbrengt op beeld. Hij is in het echt namelijk echt nog 10x zo fel. Bijna neon zeg maar, daardoor is het af en toe een beetje een tricky kleurtje. Maar ik hou er wel van, zeker op een lekker zomerdag!

9 Etos Color Care Lipstick (Vampires Kiss)

Etos Color Care Lipstick

Etos Color & Care Lipstick Vampires Kiss

En dan deze mooie kleur. Echt een hele felle, rode kleur. Een kleur die ik wel moeilijk vind om te dragen, ik draag liever een classic rode kleur. Deze is namelijk wel echt heel rood! Wel voelt hij erg fijn aan op de lippen, net niet als een lipbalm.

Etos Lipstick Vampires Kiss

Vampires Kiss

En hier de swatch. Ik vind het echt een mooie kleur, alleen ik draag hem echt nooit. Ik vind hem persoonlijk te fel. Maar dit is mijn mening, misschien vind jij hem echt prachtig!

10 Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil (520 Light it up)

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lipstick 520

Maybelline Lipstick 520

Dan hier mijn favoriete rode lipstick. Een exemplaar dat ik eigenlijk veel te weinig draag.. Wel ben ik er nog steeds ontzettend blij mee. De formule van dit lippotlood vind ik ontzettend fijn, ik denk dat ik binnenkort meer kleurtjes aan ga schaffen!

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lipstick 520 Light It Up

520 Light It Up

En ook hier weer een swatch. Net zo’n romige formule als nummer 8, maar wel matte. Dit zie je beter als je het aanbrengt op je lippen. Ik ben echt dol op deze lipstick. Ook van deze heb ik een review online staan.

11 Rimmel London Lasting Finish Matte by Kate Moss Lipstick (107)

Rimmel London Lasting Finish Matte by Kate Moss 507

Rimmel London Kate Moss Lipstick 507

En nog een matte lipstick hihi. Alleen de naam is wel een hele mond vol hihi. Het is een hele fijne lipstick en ook van deze soort wil ik binnenkort nog een nieuwe aanschaffen! Ik draag hem vaak naar feestjes of gewoon overdag om mijn look wat meer pit te geven. Ik ben er dol op!

Rimmel London Lipstick 507

507

Zoals je ziet is dit een prachtige donkerrode kleur. Mooi bordeaux rood! Zoals ik al zei draag ik hem weleens naar feestjes of gewoon overdag. Het is echt mijn favoriete lipstick voor in de herfst/winter. Echt mijn go-to lipstick in die seizoenen! Ook van deze lipstick staat een review online.

12 Douglas Mattism Matt Lipstick (6 Never Forget Smile)

Douglas Mattism Matte Lipstick 06 Never Forget Smile

Douglas Lipstick 06 Never Forget Smile

Dan zijn we nu aangekomen bij het laatste exemplaar van mijn stash. Tevens ik het ook de nieuwste. Ik ben echt enorm blij met deze (gewaagde) kleur. Ook vind ik hem echt heel erg fijn. Een hele fijne formule die fijn aanvoelt op de lippen, maar die niet uitdroogt. Het enige is dat hij wel heel erg afgeeft.

Douglas Matte Lipstick 06

06 Never Forget Smile

Zoals je op de bovenstaande swatch kunt zien is het een prachtige donkerpaarse kleur. Bes wel gewaagd, maar echt prachtig! Ook is hij echt super matte, wat ik echt heel mooi vind. Douglas heeft nog meer kleuren van deze lipstick, dus ook van deze wil ik binnenkort nog een ander kleurtje.

Swatches

lipsticks

alle lipsticks

En hier de swatches van alle lipsticks nog even op een rijtje. Zoals ik al zei zijn de lipsticks genummerd. Zo kun je ze een beetje uit elkaar houden!

 

Dat waren dan al mijn lipsticks. Volgens mij is het een beetje een lang artikel geworden hihi. Sorry! Ik vond het super leuk om al mijn lipsticks te laten zien. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien, bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Hoeveel lipsticks heb jij in je bezit?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

10 comments on “Lipstick Stash

  1. Rimmel by Kate zijn zo fijn ik heb zelf 101 en 105. Verder durf ik mijn lipsticks niet echt te tellen haha. bang dat ik dan toch moet bekennen dat ik een probleem heb met make-up :p

  2. Wat een mooie collectie! Veel kleurtjes die mij ookaanspreken. Ik heb denk ik 10 lipsticks, ik ben niet zo’n lipstickdrager. Vind het wel heel mooi, maar heb vaak geen zin in bijwerken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge