Look of the day : Tremor

Look of the day Tremor

Make-up looks, iets wat ik heel leuk vind om te maken. Alleen laat ik ze nooit echt zien op mijn blog.. Daar gaat nu verandering in komen! Ik ga ze vaker online zetten. Vandaag de eerste, genaamd Tremor. Enjoy!

Even een disclaimer: Ik ben geen make-up artist. (Al voel ik me soms wel zo haha) Ik ben geen enorme pro in make-up en foto’s maken van make-up looks. Ik vind het gewoon leuk om te doen en voor mijn gevoel ben ik best goed in make-up. Dus hou dat even in mind!

Dan kunnen we nu gaan beginnen. Ik heb er zin in!

Cheeks

blush - bronzer - highlighter

Van tevoren wil ik ook nog even kwijt dat ik bij deze look geen foundation op heb gedaan, hier had ik simpelweg geen zin in. Dus we gaan meteen door naar de cheeks!

Essence Arriba Blush (01 Baila, Baila) | NYX Powder Blush (PB11 Taupe) | Etos Highlighting Powder (Gold)

Allereerst ga ik mijn gezicht een beetje shapen/contouren met de taupe blush van NYX. Dit breng ik aan net onder mijn jukbeenderen.  Om daarna weer wat kleur in mijn gezicht te brengen, breng ik wat blush aan op de appeltjes van mijn wangen. Dan over naar de highlighter om mijn gezicht een mooie glow te geven! De highlighter breng ik aan op het puntje van mijn neus, op mijn cupidoboog en op mijn jukbeenderen (het hoogste deel daarvan).

Brows

Wenkbrauw poeder - eyebrow gel

Catrice Eyebrow Set | HEMA Eyebrow Gel

Dan de wenkbrauwen. Een stap die ik zeker niet oversla! Ook is het een ongelooflijk simpele stap. Ik teken mijn wenkbrauwen bij met het donkerste wenkbrauwpoeder uit het kitje van Catrice en daarna “set” ik het geheel met de wenkbrauw gel van HEMA. Lekker simpel!

Eyes

Oogschaduw basis - mascara - eyeliner - oogpotlood

Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara | Essence Winter? Wonderful! Eye & Inner Rim Pencil (01 Cold As Eyes) | Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner | HEMA Eyeshadow Base

Dan de oog look. Een van de belangrijkste dingen aan deze look. Vandaag houden we ze wel lekker simpel!

Ik begin met wat oogschaduw basis. Zo blijft de eyeliner die ik zo aanbreng goed zitten de hele dag! Ik breng met de applicator wat aan op mijn oogleden en dep dit goed in met mijn vingers. Dan ga ik een mooie winged eyeliner zetten met de eyeliner stift. (Daar heb ik by the way wel eens een review over geschreven!) Als ik dat heb gedaan zet ik met het witte oogpotlood een lijntje op mijn onderste waterlijn om zo een open blik te creëren. Daarna breng ik een lekkere laag mascara aan op alleen mijn bovenste wimpers. Dan is de oog look klaar en kunnen we door naar de lippen.

Lips

I Heart Make-Up Lip Lava Tremor

Dan de belangrijkste en laatste stap van deze look: de lipkleur.

I Heart Make-Up Lip Lava (Tremor), hier staat ook een review van online!

Wel is het gelukkig een hele simpele stap! Ik breng de lipkleur mooi aan op mijn lippen et voila! De look is klaar.

The Result

Look zonder bril (2)

Look zonder bril (1)

Hier het resultaat van de look die we net hebben gemaakt. Een hele basic, everyday look die net een touch- up krijgt door de lipstick. I love it!

Hier nog een foto met bril, (die draag ik tenslotte iedere dag):

Look met bril

Tadaa! Ik ben er heel erg blij mee.

 

Dit was dan de make-up look met uitleg. Ik hoop dat je er wellicht iets aan hebt gehad en dat je het leuk vond om te zien. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Wat vind je van deze look?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

 

5 comments on “Look of the day : Tremor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge