Look: One Pallet Eyes

In de gastblog van vandaag deel ik met jullie weer een keertje een nieuwe look. Dit keer ben ik met mijzelf een soort van challenge aangegaan. Ik heb namelijk met één oogschaduw pallet een look proberen te maken. Voor deze challenge ben ik gegaan voor het MUA Romantic Efflorescence gegaan. In dit pallet zijn voornamelijk koele tinten te vinden zoals bruin, grijs en paars. Maar er zit ook een knaller van een kleur in: Goud.

Ik gebruik dit pallet bijna dagelijks en dat komt voornamelijk door de bruine tinten. Meestal gebruik ik dan ook nog andere oog-producten om mijn look compleet te maken, maar vandaag dus niet.

Het Pallet

Het pallet bestaat uit 12 kleuren. Er is een goede afwisseling van matte en shimmer kleuren. Echter zitten er wel meer shimmer kleuren in dan matte kleuren. Het enige wat ik echt mis is een goede highlight kleur. Er zit namelijk een matte geel tint in, maar ik heb ook wel eens zin in een shimmer koele kleur. Verder vind ik het pallet zeer fijn. Dat is misschien ook wel aan alle krassen te zien.

Ik zal de kleuren (naast de al bestaande namen) een cijfer geven zodat het duidelijk is welke kleuren ik heb gebruikt. Hierbij ga ik uit van de bovenste foto. Bovenste rij 1 t/m 6 en onderste rij 7 t/m 12.

De Look

De look lijkt minder heftig op de foto’s.

Stap 1: Als transitie kleur gebruik ik een combinatie van de twee kleuren Lavish en Captivate (5 & 12)

Stap 2: In de arcadeboog breng ik de kleur Bewitch aan (7). Deze blend ik in met de eerste twee kleuren en ik breng Bewitch ook onder mijn waterlijn aan.

Stap 3: Over mijn volledige ooglid breng ik Reveal aan (11).

Stap 4: Nu ga ik wat spannender. Ik neem een plat kort penseel (short shader) en deze bevochtig ik met fixing spray. Vervolgens dip ik deze in de kleur Tempt (2). Ik breng Tempt aan In de binnenste en buitenste ooghoek en aan de bovenkant van het bewegend ooglid verbind ik deze twee vlakken.

Stap 5: Blend tijd! Neem weer de transitie kleuren en blend het geheel tot dat er geen harde lijnen meer te zien zijn. Zorg wel dat er drie vlakken op het bewegend ooglid blijven.

Stap 6: Neem nu de gouden kleur Fiery (6) en breng deze op het midden van het bewegend ooglid ombre aan. Ook in het midden onder de onderste wimperrand breng je deze kleur aan.

Stap 7: Gebruik Mesmeric (1) om het wenkbrauw-bot en de binnenste ooghoek te highlighten.

Maak de look compleet met een knallende mascara.

Alle gebruikte producten

Basis: Essence Camouflage Full Coverage 05 Ivory Concealer (Klik)

L.A. Girl HD PRO Setting Powder (Klik)

Wenkbrauwen:  Essence 02 Brown Eyebrow Designer (Klik)

Oogschaduw: MUA Romantic Efflorescence (Klik)

Mascara: Yves Rocher Ultra-Volume Sexy Pulp (Klik)

Bronzer: NYX High Definition Blush Taupe (Klik)

Blush: Etos Blush 4080-208

Highlighter: KIKO 3D light & glow 02

Meraki Cosmetics Iris (Klik)

Lipkleur: Maybelline Vivid Matte Liquid Lipstick Nude Flush (Klik)

Als laatste gebruikte ik nog de Fixing Spray van de Etos.

Full look one pallet eye

Dit was de look! Ik ben benieuwd naar jullie mening. Ik ben erg benieuwd, zijn er nog palletten waar jullie een look mee willen zien? Laat die mij dan zeker weten. Wellicht kan ik daar een artikel over maken.

Q: Zouden jullie deze look dragen?

Meer van mij? Ik blog zelf ook! -> http://yvonnebruin.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge