Look of the day || Never forget smile

look of the day - never forget smile

Ik ben afgelopen weekend weer gaan experimenteren met make-up en daar is deze look uitgekomen. Ben je benieuwd hoe ik ‘m heb gemaakt? Kijk dan lekker mee!

Zoals je hierboven kunt zien heb ik best wel veel producten gebruikt, dus laten we lekker beginnen!

Face

Face

Voor de basis heb ik bovenstaande producten gebruikt.

Essence All About Matt! Fixing Compact Powder – Etos Powder Brush – Kruidvat Beauty Sponge – Catrice Even Skin Tone Beautifying Foundation in 005 Even Ivory

Om te beginnen heb ik een pompje van de foundation op mijn hand gedaan en deze met de beauty blender dupe over mijn gezicht verdeeld en ingeblend. Daarna fixeer ik mijn foundation door met de poederkwast de transparante poeder aan te brengen over het hele gezicht! Lekker simpel hihi.

Cheeks

Cheeks

Dan door naar de wangen. Op de foto hierboven zie je de gebruikte producten.

Ecotools Blush Brush – Real Techniques Blush Brush – Hema Terra Bronzing Powder in 10 – Catrice Multi Matt Blush in 010 Love, Rosie! – Essence Highlighter in 01 I Love My Golden Pumps

Eerst breng ik de bronzer aan in de soort van plooien van mijn wangen bij het maken van een vissengezicht. (Very charming!). Dit doe ik met een blush kwast van Ecotools. Dan breng ik de bush aan op de appeltjes van mijn wangen met de blush kwast van Real Techniques. Als laatste stap breng ik highlighter aan, met dezelfde Ecotools kwast, net iets boven de blush, op het puntje van mijn neus en op mijn cupido boog. Op naar de volgende zone!

Brows

Brows

Dan op naar de wenkbrauwen, een stap die ik zeker niet over kan slaan. Op de foto staan de gebruikte producten afgebeeld.

Catrice Eyebrow Set – Zoeva 322 Brow Line – Oud Mascara Borsteltje – HEMA Eyebrow Gel

Deze stap is eigenlijk erg simpel, maar mag zeker niet ontbreken. Ik borstel mijn wenkbrauwen even door met het oude mascara borsteltje. Dan vul ik mijn wenkbrauwen in met de donkerste kleur uit het eyebrow kitje. Deze breng ik aan met de brow line kwast van Zoeva. Als laatste stap doe ik de eyebrow gel er overheen, zo blijft alles goed op zijn plek zitten!

Eyes 1.0

eyes 1.0

Ik heb de oog look even over 3 afbeeldingen verdeeld, anders viel het echt niet meer te volgen.. Ook hier staan de producten afgebeeld op de foto hierboven!

W7 In The Nude Palette – HEMA Eyeshadow Base – Essence Eye Blending Brush

Als eerste stap breng ik de oogschaduwbasis van HEMA aan, zo weet ik zeker dat alles mooi blijft zitten. Dan pak ik de blending kwast en breng de kleur Alice (Uit het W7 Palette) aan in de crease en blend deze een beetje uit naar boven.

Eyes 2.0

eyes 2.0

Producten staan hier afgebeeld!

I Heart Makeup Naked Chocolate Palette – Ecotools Eyeshadow Brushes – Hema Eyeshadow Brush – Ecotools Angled Eyeliner Brush – Essence Winter? Wonderful! Eye & Inner Rim Pencil in 01 Cold As Eyes

Dan deel 2 van de oog look! Nu breng ik met de kwast van hema de kleur Smoothly (Uit het Naked Chocolate Palette) aan over het gehele ooglid tot aan de crease. Met de oogschaduw kwast zet ik de crease nog even lichtjes aan met de kleur Tob-le-rone uit het palette. Dan pak ik de schuin afgesneden kwast van Ecotools en zet dan met de kleur Sugar de outer v aan trek deze een beetje door tot in de crease. Als laatste stap voor deel 2 zet ik een wit lijntje met het oogpotloodje in de waterlijn.

Eyes 3.0

Eyes 3.0

Eindelijk het laatste deel van de oog look! Hierboven de gebruikte producten.

Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner – Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara

Deze twee stappen zijn vrij simpel! Ik zet een winged eyeliner met de liquid liner van Maybelline en breng vervolgens een laagje mascara aan met die van Catrice. Lekker simpel!

Finish the look

lips

Dan de laatste twee stappen en dan zijn we klaar. De gebruikte producten:

Etos Make-up Fixing Spray – Douglas Mattism Lipstick in 06 Never Forget Smile

Ik breng deze nieuwe lipstick van Douglas aan. Hij is echt prachtig en super fijn. Voelt helemaal niet droog aan, geeft soms alleen een beetje af.

Om mijn look te fixeren, zodat hij super lang blijft zitten, spray ik de fixing spray van Etos over de look and we’re done!

The result

Result minus glasses Result plus glasses

En dan is dit het resultaat! Ik hoop dat je het mooi vind, heb je deze look nagemaakt? Deel deze dan met me op social media. Dat zou ik echt heel leuk vinden! Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

 

Liefs, Daphne

*Dit artikel is gesponsord door Douglas*

Q: Wat vind jij van deze look?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

 

2 comments on “Look of the day || Never forget smile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge