MAC Kinda Sexy

MAC Kinda Sexy

Kinda Sexy, een lipstick van MAC die ik al enorm lang wil hebben. Een week geleden heb ik hem eindelijk gekocht. Vandaag mijn beloofde review over deze prachtige kleur. Enjoy!

Kinda Sexy. Mijn allereerste lipstick van MAC. Ik wil er denk ik al 3 jaar eentje, maar het is er nooit van gekomen. Een week geleden heb ik m dan eindelijk aangeschaft. Ik heb weleens beloofd er dan ook een review over te maken, dus bij deze! Ik ben echt super excited, dus laten we maar gewoon gaan beginnen!

Verpakking

Verpakking

Kinda Sexy

Ja, kijk maar even goed. Hij is echt prachtig! Zoals iedere lipstick van MAC zit de lipstick in een huls vormige houder. En die wordt geleverd in een doosje met aan de bovenkant een stickertje waar in dit geval dan Kinda Sexy op staat. Ik ga er niet al te veel over zeggen, het is heel classy. Oogt heel luxe, ik hou er van!

Kinda Sexy

Kinda Sexy Lipstick MAC

Kinda Sexy Lipstick

Kinda Sexy, dit is ‘m dan. Kinda Sexy heeft een matte finish. Dit is een mooie nude kleur die tussen super nude en koraal in zit. Voor mij een perfecte “my lips but better” kleur. Ik denk dat deze lipstick bij heel veel mensen mooi zal staan! Ik ben er in ieder geval dol op. Het is een hele fijne kleur om op daily base te dragen!

Swatches

Kind Sexy Swatch

Hier aller eerst een swatch op mijn arm. Zoals je ziet een mooie kleur tussen nude en koraal in!

Swatch Kinda Sexy

Ook heb ik hier een close-up shot voor je van mijn lippen. Zo zie je hoe die op mijn lippen staat. Ik ben er echt dol op, hij is zo lekker draagbaar!

Lipstick Kinda Sexy

En nog een full face shot, zo heb je een mooi overzicht van hoe de kleur er precies uit ziet!

Conclusie

Ik ben ontzettend tevreden. Het lange wachten op mijn eerste MAC lipstick was het zeker waard! Ik heb gekozen voor Kinda Sexy, vanwege haar matte finish en de mix van nude en koraal. Ik vind het een hele fijne draagbare kleur voor dagelijks gebruik. Verder voelt de lipstick niet droog aan op je lippen, wat vaak wel het geval is bij matte lipsticks. Hij brengt heel fijn en gemakkelijk aan. Ook blijft hij best wel lang zitten, na wat te hebben gegeten en gedronken hoef je hem niet meteen bij te werken. Hij zal daarna een beetje in het midden van je lippen vervaagd zijn, maar door je lippen een keer over elkaar te halen is dat verholpen. Ideaal!

Prijs/Verkrijgbaarheid

Kinda Sexy van MAC is zoals alle lipsticks van MAC verkrijgbaar online in de webshop van MAC of Douglas en in geselecteerde MAC counters in de Douglas of in een MAC store. De lipstick kost €19,50.

 

Dit was dan mijn review! Ik vond het super leuk om te schrijven. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Wat vind jij van Kinda Sexy?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

 

3 comments on “MAC Kinda Sexy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge