Mag ik ff zeiken tag

Mag ik ff zeiken tag

Zeuren, iets wat heel veel mensen doen. Iets wat veel mensen not-done vinden, toch doen we het allemaal. Alleen niet op blogs.. Toch vind ik dat dat ook hier moet kunnen.. Zo af en toe dan. Daarom doe ik nu de mag ik ff zeiken tag. Enjoy!

Zeuren, dat is iets wat in deze tag een beetje naar voren komt. Even zonder er al te veel bij na te denken gewoon je hart luchten. Wel wil ik er even bij zeggen dat je alles wel met een korreltje zout mag nemen!

Deze tag komt oorspronkelijk van de blog van Mariska. De tag is door haar bedacht. Ik heb er zin in, dus laten we maar meteen beginnen met de vragen!

Waar kun jij je gigantisch aan ergeren?

Niet serieus genomen worden. Dat vind ik het vervelendst, of dat mensen tegen je zeuren terwijl jij er niks aan kan doen. Dat kunnen mensen echt heel erg!

Wat vind jij nou echt gigantisch irritant in het verkeer?

Pfoe, dat vind ik een lastige. Ik heb namelijk geen auto en rijbewijs. Maar wel zit ik vaak op de fiets.. Ik denk dat ik het meest irritante vind in het verkeer dat mensen niet voor je stoppen bij een zebrapad. Nu wil ik niet zeggen dat iedereen zo is, want er zijn gelukkig nog mensen die wel stoppen. Maar veel ook niet, als er 10 auto’s voorbijkomen terwijl jij staat te wachten, heb je geluk als de laatste denkt: “hmm, zal ik even stoppen?” Dat vind ik echt heel vervelend!

Welk eten vind je goor en krijg je niet door je keel?

Bruine bonen! Die krijg ik echt niet weg, net zoals noodles/roerbakmie. Echt verschrikkelijk! Daar ga ik gewoon van kokhalzen…

Waar wil je op dit moment over zeuren?

Hmm, eigenlijk niet zo veel.. Op het moment heb ik niet echt iets. Ja, het weer.. Het is echt van dat vieze weer, waarbij het nét niet regent. Bah! Ik wil gewoon echt zomer weer. Ik wil weer kunnen zeuren dat de zon in mijn gezicht schijnt en dat het te warm is buiten…

Welke artiest kun jij echt niet uitstaan?

Eigenlijk een band: B-Brave. Sorry voor de eventuele liefhebbers, maar dit vind ik. Ik heb altijd al een hekel aan ze gehad, van begin af aan! Echt ik weet niet precies waarom, maar ik kan ze gewoon echt niet uitstaan. Ze zijn zulke wannabe’s..

Wat vind jij het rottigste klusje in huis?

Opruimen/schoonmaken! Ik heb er echt een hekel aan. Ik doe het dan ook echt te weinig, wat er voor zorgt dat mijn kamer echt een zwijnenstal is. Maar als ik er dan weer doorheen geweest ben en alles weer netjes is, ben ik er wel echt heel blij mee. Alleen begint het na een tijdje weer van voor af aan… Oops!

Waar stoor jij je zodanig aan op een blog, dat je hem direct weer weg klikt?

Eigenlijk 2 dingen. Een heel druk begin, dus allemaal verschillende lettertypes, veel verschillende, niet bij elkaar passende kleuren. En als er meteen super veel pop-ups in beeld komen. Zodanig dat je ze niet weg kunt klikken en je de tekst niet meer kunt lezen. Hier heb ik gewoon een hekel aan..

Welk tv programma vind je echt verschrikkelijk?

Van die Tell Sell dingen, waarin ze je van alles aan proberen te praten. En ja, er zijn er zat.. Ik kan er alleen niet opkomen nu… Oh! Dingen als Geordie Shore enzo.. Echt verschrikkelijk!

Aan welk make-up product heb je een hekel?

Lipgloss! Sowieso. Ik had het er laatst nog met een collega over, ik vind het echt verschrikkelijk. Ik kan er gewoon niks mee. Het plakt zo, mijn haar blijft erin hangen en ik vind het nog lelijk ook. Bah!

Wil je verder nog ergens lekker over zeuren?

Ik vind dat mensen eens wat liever en geduldiger mogen zijn. Al dat gehaast! Echt hoor.. Daardoor worden mensen ook een stuk onvriendelijker tegenover elkaar, vaak terwijl de ander niks heeft gedaan of gewoon wil helpen.

 

Tot zover waar ik allemaal even over wilde zeuren! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen, ik vond het wel eens lekker om te schrijven hihi. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Waar zou jij weleens over willen zeiken?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

 

7 comments on “Mag ik ff zeiken tag

  1. Die band ken ik niet eens, gelukkig maar zo te horen 😛 zonder rijbewijs te hebben is er meer dan genoeg in het verkeer om je aan te storen! Gelukkig wordt het weer de komende tijd beter als het goed is 🙂 Zeiken mag wat mij betreft altijd even 😛

  2. Hihi! Geweldig!! Ik wil soms weleens effe zeuren gewoon omdat het mag. Chagrijnig verkopers in winkels bijvoorbeeld. Ik hou altijd wel van een vrolijke lach, ( kort ) gezellig praatje etc. En dan staat er zo’n draak van een verkoper/verkoopster met een chagrijnig hoofd. Dan ben ik weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge