Make-up wishlist || February ’16

header makeup wishlist

Ik heb de laatste tijd veel bij webshops gezocht naar nieuwe make-up en ook bij persberichten zag ik leuke dingen voorbijkomen. Het leek me leuk hier een overzicht van te maken om dit met je te delen. Dus dit is mijn make-up wishlist. Enjoy!

untiteled

Er staan zoals je ziet 15 producten op mijn wishlist. Redelijk veel, dus laten we lekker van start gaan!

 1. Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder in 010 Light infusion – €4,99
 2. Milani Rose Powder Blush in 10 Awakening Rose – €12,99
 3. Morphe 28 Color Magnetic Palette – €11,99
 4. Essence All That Greys Eyeshadow Palette in 01 7 shades of rose and grey – €4,99
 5. Catrice Gradiation Blush in C01 Aurora Polaris€3,99
 6. Catrice Blush Artist shading palette in 030 Rock ‘n’ Rose – €4,59
 7. Boozy Cosmetics Tapered Highlighter Brush – €5,50
 8. Make Up Revolution (I heart Make-Up) Lip Lava in Tremor – €3,79
 9. Make Up Revolution (I heart Make-Up) Lip Lava in Forgiven€3,79
 10. Catrice Luminous Lip Colour in C02 Rustic Red€3,99
 11. Catrice Luminous Lip Colour in C01 Natural Nude€3,99
 12. Make Up Revolution Ultra Blush & Contour Palette in Golden Sugar – €7,99
 13. Oops! Ik zie nu dat nummer 13 ontbreekt…
 14. Essence Mosaic Blush – €2,99
 15. Essence Shape Your Face Contouring Palette – €3,99

Dan zal ik nu bij ieder product een kort toelichting geven!

 1. Dit eerste pareltje is een item uit de aankomende spring/summer collectie 2016. Ik ben dol op highlighters en toen ik hierover het persbericht in mijn mailbox kreeg was ik meteen verkocht!
 2. Ik denk dat ik wel een soort overkoepelend thema kan benoemen binnen deze wishlist, want bijna alle producten zijn face gerelateerd. Het zijn vooral blushes enzo. Toen ik een beetje aan het zoeken was op verschillende webshops kwam ik deze prachtige blush van Milani tegen. Alleen de verpakking vind ik al prachtig!
 3. Dan een van de weinige producten die niet face gerelateerd is. Nummer 3 is namelijk een nu nog leeg oogschaduw palette. Maar net zoals je dit systeem van Make-Up Geek kun je hier zelf je invulling aan geven. Dit systeem is dan toevallig van Morphe, omdat Make-Up Geek in Nederland vrij lastig verkrijgbaar is, maar het is hetzelfde idee. Je kunt voor €3,50 losse oogschaduw pans kopen en die kun je in dit lege palette klikken. Zo kun je je eigen palette samen stellen!
 4. Dit oogschaduw palette van Essence komt uit de All That Greys trend edition die vanaf begin februari tot begin maart in de schappen ligt. Ik ben hier enorm benieuwd naar, dus dit product verdiende ook zeker een plekje in deze wishlist.
 5. Deze superleuke gradiation blush van Catrice komt uit de Rough Luxury limited edition die vanaf begin februari tot begin maart in de schappen te vinden is. Naar deze limited editon ben ik ook super nieuwsgierig. Dus deze blush kon dus ook zeker niet achterblijven.
 6. Dit blush palette is afkomstig uit de aankomende spring/summer ’16 collectie. Hier zijn heel veel leuke producten in te vinden en mij viel dit palette al snel op. Ben er super benieuwd naar!
 7. Ook een make-up kwast kan niet ontbreken. Momenteel heb ik nog niet echt een goede kwast voor mijn highlighters. En de kwasten die ik al wel heb, werken voor mij niet fijn. Daarom staat deze tapered highlighter kwast van de Boozyshop op mijn wishlist!
 8. Een lipproduct. Ook begin ik lipsticks en dat soort dingen steeds meer te waarderen. Het liefst draag ik iedere dag iets. Nu ben ik dus op zoek naar leuke en mooie producten om mijn stash mee uit te breiden. Deze lip lava van Make-Up Revolution heb ik al een tijdje op het oog.
 9. En als we dan toch bezig zijn voegen we er nog een ander kleurtje van toe aan deze lijst.
 10. Om dan nog even in de lipstick sferen te blijven hebben we hier nog een lipstick. Ook deze lipstick komt uit de Rough Luxury Limited Edition van Catrice. En ik hou echt van de lipsticks van Catrice!
 11. En dan ook deze nog in een ander kleurtje hihi.
 12. Dan gaan we nu weer even terug naar de face producten. Namelijk dit palette van Make-Up Revolution. Dit palette bevat highlighters, blushes en bronzers. Wat wil je nou nog meer?!
 13. Deze is er zoals ik net dus al zei niet. Oops!
 14. Deze blush van Essence komt uit de aankomende spring/summer ’16 collectie van Essence. Ook hier kreeg ik een persbericht van in mijn mailbox en daar zaten hele leuke dingen tussen. Ik ben erg benieuwd naar deze blush!
 15. Net zoals het vorige product is ook deze afkomstig uit de aankomende spring/summer ’16 collectie van Essence. Dit is een shaping palette met daarin een blush, highlighter en bronzer. Hier ben ik ook erg nieuwsgierig naar!

Dit was het dan voor vandaag! Dit is mijn make-up wishlist op dit moment. Zoals ik al zei dus best wel veel producten zoals blushes en highlighters, maar dat geeft niet. Ik vond het super leuk om dit aan je te laten zien en ik hoop dat je het leuk vond en er misschien iets aan hebt gehad!

Liefs, Daphne

Q: Wat staat er bovenaan jouw make-up wishlist?

Volg je me al op social media? FacebookTwitterInstagramPinterest

One comment on “Make-up wishlist || February ’16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge