Makeup Look: Sensualize

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een makeup look online zette, dus leek het me leuk weer eens een nieuwe makeup look te laten zien. Ik ben zeker van plan dit wat vaker te doen. Vandaag een soft glam makeup look, genaamd Sensualize. Enjoy!

Een klein overzichtje van alle producten die ik heb gebruikt voor de makeup look. Laten we beginnen bij het begin, wel zo handig!

Base

MUA Skin Define Hydro Primer | Catrice Even Skin Tone Beautifying Foundation (005 Even Ivory) | NYX HD Photogenic Concealer (01 Porcelain) | L.A. Girl Pro Powder (Translucent)

We starten natuurlijk bij de basis. Ik wil mijn huid eerst preppen voor alle makeup die ik er vervolgens op zal gaan smeren. Hiervoor gebruik ik een jelly primer van MUA. Deze breng ik aan over mijn gehele gezicht met een stippling brush van Real Techniques. Vervolgens is het tijd voor de foundation. Ik gebruik momenteel deze van Catrice, die verdeel en blend ik over mijn gezicht met een dupe van de beautyblender. Hetzelfde geld voor de concealer die ik gebruik. Deze van NYX heb ik pas net, ik verdeel ook die over mijn gezicht met de dupe van een beautyblender. Dit breng ik aan onder mijn ogen en op de plekken waar ik wat extra coverage nodig heb. Om ervoor te zorgen dat dit de hele dag zal blijven zitten, poeder ik het geheel af met deze losse poeder van L.A. Girl. Die heb je ook al voorbij zien komen in een eerdere shoplog! Ik breng dit poeder aan met diezelfde beautyblender dupe onder mijn ogen en laat dit een minuutje baken terwijl ik de rest van mijn gezicht afpoeder met een poeder kwast van Etos.

Cheeks

MUA Undress Your Skin (Pink Shimmer) | NYX Powder Blush (Taupe) | Miss Sporty Insta Glow Blush (001 Luminous Beige)

De basis zit erop, door naar het terugbrengen van kleur in mijn gezicht. Ik begin met contouren, dit doe ik met een blush van NYX in een assig bruine kleur. Ik breng dit aan net onder mijn jukbeenderen met een flat contour kwast van Boozyshop. Vervolgens ga ik aan de slag met blush, deze van Miss Sporty pak ik er regelmatig bij. Dit breng ik aan op de appeltjes van mijn wangen met een blush kwast van Real Techniques. Ik vervaag dit ook een beetje naar mijn oren toe om te voorkomen dat er een ‘vlek’ met blush op mijn gezicht zit. Highlighter is de volgende stap! Deze van MUA is echt prachtig, deze breng ik aan op het hoogste gedeelte van mijn jukbeenderen, op het puntje van mijn neus en op de cupidoboog. Dit doe ik met een fan brush van Hema.

Brows

Catrice Eyebrow Set | HEMA Eyebrow Gel (Dark) | Essence Stay All Day 16H Longlasting (10 Natural Beige)

Door naar de wenkbrauwen, voor mij een onmisbare stap in iedere makeup look. Ik gebruik hiervoor 3 verschillende producten. Allereerst ga ik mijn wenkbrauwen bijtekenen met het wenkbrauw kitje van Catrice. Dit doe ik met een wenkbrauw kwastje van Primark. Vervolgens zorg ik dat dit de hele dag op z’n plek blijft met de eyebrow gel van Hema. Vervolgens ga ik de randen van mijn wenkbrauwen wat strakker en schoner maken met wat concealer. Dit doe ik met een concealer van Essence op een brow line kwast van Zoeva. Dit blend ik vervolgens met een buffer concealer brush van Boozyshop. Done!

Eyes

L.A. Girl Eye Lux Mesmerizing Eyeshadow (Sensualize) | Essence My Musthaves Longlasting Eyeshadow (09 Chilli Vanilli) | Catrice Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadow (050 La Vie En Rose) | Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara | Essence Stay All Day 16h Longlasting Concealer (10 Natural Beige)

Mijn ogen zijn nu aan de beurt. Eerst ga ik mijn ogen preppen voor alle oogschaduw. Dit doe ik met dezelfde concealer waarmee ik mijn wenkbrauwen opgeschoond heb, dit blend ik wederom met de buffer concealer kwast van Boozyshop. Met diezelfde kwast neem ik vervolgens een beetje van een witte/huidskleurige oogschaduw van Essence om deze concealer te setten. Dan is het tijd voor het echte werk! Ik heb een ooglook gemaakt door een palette van L.A. Girl te gebruiken. Ik heb een mix, van de meest naturel roze kleur uit het palette en de wat rozere kleur, aangebracht in mijn crease. Dit deed ik met een blending brush van Essence. Vervolgens breng ik de paarse kleur aan in het binnenste een derde deel van mijn ooglid en het buitenste een derde deel van mijn ooglid. Dit heb ik gedaan met een pencil brush van Boozyshop. In het binnenste gedeelte is dus nog niets aangebracht, daarin breng ik een mix aan van de shimmer kleur uit het palette en een roze shimmer kleur van Catrice aan. Dit deed ik met een oogschaduw kwast van Ecotools. Dan is het tijd voor mascara, wederom van Catrice!

Lips

NYX Liquid Suède Cream Lipstick (Soft Spoken)

We zijn beland bij de een-na-laatste stap! De lipstick. Ik koos dit keer voor een liquid lipstick van NYX. Een hele mooie roze/bruine nude kleur. Ik ben er dol op!

Fix it!

Etos Makeup Fixing Spray Longlasting

Als laatste stap is het voor mij belangrijk er zeker van te zijn dat alle moeite die ik heb gestoken in mijn makeup niet voor niets is geweest. Daarom breng ik deze fixing spray van Etos royaal aan op mijn gezicht, zo blijft alles de hele dag op z’n plek zitten. En dan zijn we klaar!

The final makeup look

En dan is dit het resultaat! Ik ben heel blij met deze makeup look, het is weer eens wat anders dan ik normaal doe. Wat vindt jij ervan?

Dit was dan de makeup look die ik voor je in petto had. Ik ben er heel blij mee, ik hoop dat jij hem ook mooi vindt. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Q: Wat vind jij van deze makeup look?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

5 comments on “Makeup Look: Sensualize

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge