Gastblog | Maybelline Vivid Matte Liquid Lipstick

Eigenlijk vind ik het een beetje gek om iets te reviewen dat ik voor mijn verjaardag heb gekregen, maar ik ben zo erg blij met dit cadeau dat ik graag mijn mening met jullie wil delen! Vandaag deel ik mijn mening over drie van de Maybelline Vivid Matte Liquid Lipstick met jullie. Enjoy!

Ik ben sinds mijn verjaardag een van de gelukkige eigenaressen van drie exemplaren uit de Vivid Matte Liquid Lipstick lijn. In mijn bezit heb ik drie kleuren: 45 Possessed Plum, 35 Rebel Red en 05 Nude Flush. In de flacon zien de kleuren er echt prachtig uit. Ook de vormgeving ziet er naar mijn smaak verzorgd uit. Mooi strak en simpel. Wat ik ook erg fijn vind is dat de opdruk niet verslechterd als je de lipstick in je tas hebt meegenomen. Meestal gebeurt dit bij mij wel en dat vind ik altijd heel erg jammer.

De formule

De liquid lipsticks voelen heerlijk zacht aan. Zoals Vera Camilla het al noemde in haar blogpost: het voelt aan als een soort mousse. En ik geef haar geen ongelijk! Ze drogen niet op waardoor de lippen voortdurend verzacht blijven en dat voelt heerlijk. Dat betekend wel dat bij het eten en drinken een beetje product afgegeven wordt, maar als je voorzichtig doet valt het allemaal mee. Qua matheid vind ik het soms een beetje lastig. De matte liquid lipsticks van Sleek drogen volledig op en zien er mega mat uit. Bij deze vivid matte liquid lipsticks valt de matheid mee. Ze zijn weldegenlijk mat en zeker als je een ‘dunner’ laagje aanbrengt.

De swatches & lips

Possessed Plum

Een prachtige donkerpaarse kleur. Echter komt de kleur soms minder hetzelfde uit op de lippen dan in de flacon van de liquid lipstick, maar dat maakt het niet minder. De kleur brengt mooi gelijk aan en laat niet echt de velletjes op je lippen zien. Wel als je veel grote velletjes hebt, maar dat is onvermijdelijk bij welke liquid lipstick dan ook. Deze lipstick is een van mijn favoriete uit dit rijtje en zeker voor deze tijd van het jaar. Zo deelde ik deze de vorige keer ook al met jullie in de winter essentials.

Even een side note naar de lipswatch, ik kreeg het niet goed voor elkaar om de kleur op de foto precies hetzelfde over te laten komen als in het echt. De donker paarse kleur is wel degelijk aanwezig.

Rebel Red

Wauw! Ik zie niet vaak een rode liquid lipstick die zo intens van kleur is. De kleur knalt van mijn lippen af! Gelijk verdeelt en geen zichtbare velletjes.

Nude Flush

Ook deze Nude Flush is een favoriet van mij. Een prachtige nude tint met een tintje meer roze er doorheen. Deze kleur is het meest draagbaar van allemaal en net als de andere twee dekt deze ook mooi en zijn de velletjes niet zichtbaar.

Je kunt veel kanten op met deze Vivid Matte Liquid Lipsticks. De kleurintensiteit is aanpasbaar door het meer of minder aanbrengen en zo kan je ze zo draagbaar maken als dat je zelf wilt. Het zijn prachtige kleuren met een heerlijke formule. Ik draag bijna elke dag wel één van deze drie kleuren en ben er echt mega blij mee!

De Vivid Matte Liquid Lipsticks van Maybelline kosten €6,99 per stuk en zijn te koop bij de drogist en online

Greets, Yvonne

Q: Wat is jouw favoriete liquid lipstick?

Meer van mij? Ik blog zelf ook! -> http://xbyus.blogspot.nl/

*Dit artikel bevat een affiliate linkje*

2 comments on “Gastblog | Maybelline Vivid Matte Liquid Lipstick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge