Me Time Routine

me time routine

Me Time, iedereen heeft het op z’n tijd nodig. Ik dus ook! Ik vind het altijd heerlijk om even me time te hebben, daarom laat ik je vandaag mijn Me Time Routine zien. Enjoy!

Me time, ik hou er van! Daarom vind ik het ook zo leuk om het aan je te laten zien. Laten we maar bij het begin beginnen!

Hair up, sweats on

Chill Outfit

Top: Only | Sweatshort: H&M

Hair up, sweats on! Ik doe lekker mijn haar in een staart, zodat het even lekker uit mijn gezicht is. En wat is nou me-time zonder een lekkere chill outfit?!

It’s time to workout!

7 Minuten

Work-out, heerlijk vind ik dat! Ik zou heel graag naar een sportschool gaan, maar dat kan ik simpelweg niet betalen.. Daarom heb ik deze app op mijn telefoon gezet: 7 Minuten. Met deze app kun je op ieder gewenst moment een work-out doen. De work-out duurt zoals de naam van de app al zegt 7 minuten. Je hebt dan gemiddeld 13 verschillende oefeningen die je 30 sec. doet. Bij iedere oefening hebben ze ook een directe link gelegd naar een youtube video waarin de oefening wordt voorgedaan. Mocht je de oefening dus niet kennen, is dat een hele fijne optie!

Turn the music on

Spotify Playlist

Zodra ik klaar ben met trainen, zet ik lekker wat muziek op om in de ultieme relax mode te komen!

Get rid of that make-up!

Micellair water, watjes & cleanser

Nivea Micellair Water voor Droge of Gevoelige huid | Neutral Face Wash | Wattenschijfjes

Nu kan de echte me time beginnen! Ik haal lekker al mijn make-up van mijn gezicht af met micellair water en wat wattenschijfjes. Daarna reinig ik mijn gezicht met een face wash.

Put on a mask

Maskertje en foundation kwast

Mask: Cattier | Brush: HEMA

Nu mijn huid gereinigd is, is het tijd om lekker een maskertje op te doen. Dat kan echt niet missen in mijn me time routine!

Maskertje

Het begint al in te trekken!

Read a book

Thirteen reasons why

Terwijl ik het maskertje 10 tot 15 minuten moet in laten trekken, ga ik lekker op bed zitten en pak ik er een boek bij. Iets waar ik mezelf eigenlijk nooit tijd voor gun. Nu doe ik dat dus lekker wel!

Take a shower

In the shower

Als het maskertje lang genoeg heeft ingetrokken, stap ik onder een lange, maar vooral lekker warme douche. Ik verwijder hier gelijk het masker mee van mijn gezicht. Ook was ik mezelf en mijn haar lekker!

Shampoo, conditioner & douchegel

Kruidvat 2 in 1 Shampoo & Douche | Andrélon Levendige Kleur Conditioner | Nivea Diamond Gloss Care Shampoo

En dit zijn de producten die ik onder de douche gebruik!

Night Care

Tonic + nachtcrème

Nadat ik lekker een douche heb genomen, droog ik me af en trek een lekkere pyjama aan. Daarna loop ik nog even terug naar de badkamer en pak ik de laatste stappen van mijn night routine op. Ik haal de laatste restjes masker van mijn gezicht met de tonic/toner. Daarna doe ik wat dagcrème op mijn gezicht. Die gebruik ik namelijk ook als nachtcrème.

Als ik dit gedaan heb stap ik lekker mijn bed in en kijk ik nog wat tv/netflix of ga ik verder lezen in het boek. Net waar ik zin in heb!

 

Dat is zo ongeveer doe in mijn routine. Ik hoop dat je het leuk vond en er misschien zelfs wel iets aan hebt gehad. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Wat is jouw me time routine?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

 

2 comments on “Me Time Routine

  1. Fijne me-time. Lekker ontspannen etc.
    Hoewel ik het genoeg heb liggen ontzie ik me vaak van een masker aan te brengen, moet ik vaker doen.
    Iets wat er bij mij zeker ook bij hoort is knuffelen met mijn kat. Dat gebeurt altijd wel, maar extra zo vlak voor bedtijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge