Nail Tutorial: Beach Vibes

Het weer is nu iets minder mooi, maar afgelopen tijd was het weer prachtig! Ik kon niet anders dan een mooie nail-art maken voor deze zomerse dagen. Ik heb gekozen voor een verticale ombre in combinatie met palmbomen en vogels om die beach vibes te creëren.

Wat heb je nodig?

  • Base-coat
  • Blauwe nagellak
  • Koraal nagellak
  • Make-up sponsje
  • Nagellak remover
  • Dun nail-art kwastje
  • Zwarte nagellak
  • Top-coat

Hoe ga je te werk?

Stap 1 Lak een base-coat om je nagels te beschermen.

Stap 2 Neem je make-up sponsje en lak de koraal kleur en de blauwe kleur naast elkaar op het sponsje. Dep dit voorzichtig op de nagel zodat er een verticale ombre ontstaat. Ik heb het op zo’n manier aangebracht dat over alle nagels een groot ombre effect ontstaat. Zo heb ik op mijn pink blauw aan de buitenkant en koraal aan de binnenkant gesponst. Vervolgens heeft mijn ringvinger  volledig een koraal kleur. Op mijn middelvinger heb ik de ombre precies andersom. En ga zo maar door. De beach vibes beginnen al lekker te komen.

Stap 3 Als de ombre volledig naar wens is neem je wat nagellak remover en hiermee verwijder je de nagellak die op de vinger terecht is gekomen.

Stap 4 Neem nu het kleine kwastje en de zwarte nagellak en maak, net als op de foto te zien is, palmbomen en vogels. Een palmboom maak je het makkelijkst door eerst de stam te tekenen. Laat je handen beide rusten op een recht oppervlak en maak één soepele beweging met het kwastje op de nagel. Vervolgens maak je de bladeren. Begin bij de stam en terwijl dat je het blad maakt haal je voorzichtig het kwastje van de nagel af. Hierdoor eindigt het blad in een mooie punt. Voor de vogel geld dezelfde techniek als voor het blad.

Stap 5 Als alles goed gedroogd is lak je een top-coat over je design heen. Vergeet ook niet de voorkant van de nagel mee te nemen. Hierdoor blijft je design langer mooi zitten. Ook gaat door het lakken van een top-coat het bobbelige spons effect weg.

Dit was mijn tutorial! Ik hoop dat jullie de nagels leuk vinden en ze zelf ook een keertje gaan proberen. Deel dan vooral een foto met mij op social media.

Meer van mij? Ik blog zelf ook! -> http://yvonnebruin.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge