Netflix Favourites || 3

Netflix Favourites

Hi! Het is alweer een tijdje geleden dat ik de tweede editie van deze webserie online zette. Het is dus wel weer tijd voor een update. Vandaag ga ik dus weer drie favorieten aan je laten zien. Enjoy!

Ik heb er onwijs veel zin in, dus ga er lekker voor zitten en dan kunnen we beginnen!

Shadowhunters

shadow hunters

Deze serie is nog niet mega lang te vinden op Netflix, but damn I love it already! Ik vind het een interessant verhaal en de special effects zijn hilarisch! Je moet het gewoon kijken haha.

Het normale leventje van tiener Clary Fray wordt overhoop gegooid als ze ontdekt dat ze behoort tot een mensenras met engelenbloed dat op demonen jaagt.

Bron

*Er zijn momenteel 7 afleverignen beschikbaar, iedere woensdag word er eentje toegevoegd*

Once Upon A Time

once upon a time

Deze serie ben ik gaan kijken op aanraden van een klasgenootje. Het verhaal sprak me erg aan, maar de pilot aflevering (de eerste aflevering van de serie) kwam niet zo goed aan. Ik begreep het verhaal niet zo goed en kwam er niet echt doorheen. Net zoals je weleens met een boek hebt, dat je er maar niet doorheen komt. Dat had ik dus bij die aflevering. Daarna heb ik het gelaten voor wat het was.

Een week geleden besloot ik het nog eens te proberen en verder te gaan met aflevering twee. Ik leek haast betoverd. Ik vond het super! Ik snapte het verhaal ineens en ik vond het geweldig. Ondertussen ben ik eind seizoen twee. Oops!

Door een vloek zijn alle sprookjesfiguren in Storybrooke terecht gekomen, een plaatsje in onze wereld. De tijd staat er stil en niemand weet wie hij werkelijk is.

Bron

*Momenteel zijn er 4 seizoenen beschikbaar op Netflix*

Fuller House

fuller house

Dan een serie die pas sinds vandaag te zien is op Netflix. Nu denk je misschien, maar dan is het toch geen favoriet?! Nee, dat is waar. Ik heb alleen zo’n voorgevoel dat dit binnen de kortste keren er wel eentje gaat zijn!

In Fuller House gaat de zo succesvolle serie (Full House) verder. De meiden zijn inmiddels volwassen geworden en eigenlijk herhaalt de geschiedenis zich. D.J. is inmiddels getrouwd, werkt als dierenarts in San Francisco en heeft drie zoons. Op tragische wijze komt D.J. alleen voor zorg van haar familie te staan, maar gelukkig staat ze niet helemaal alleen. Haar zusje Stephanie en beste vriendin Kimmy (Andrea Barber) trekken bij D.J. in om haar te helpen. Liefde, vriendschap en plezier staan centraal in Fuller House.

Bron

*Sinds vandaag is het gehele eerste seizoen beschikbaar*

Dit waren mijn Netflix Favourites voor deze keer, ik hoop dat je het leuk vond en misschien wil je nu wel een van deze series kijken.

Liefs, Daphne

Q: Wat is jouw Netflix Favourite?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

 

3 comments on “Netflix Favourites || 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge