Netflix Favourites || 4

Netflix Favourites

Zoals je misschien wel weet ben ik een enorme Netflix verslaafde, daarom bespreek ik vandaag weer 3 favoriete series met je. Zo weet je een beetje wat ik kijk en welke series ik aan kan raden. Enjoy!

Laten we maar meteen beginnen!

Jane The Virgin // 1 seizoen, 22 afleveringen

jane the virgin

Jane Villanueva kreeg van haar oma mee dat vrouwen te allen tijde hun maagdelijkheid moeten beschermen. Iets wat Jane’s moeder niet zo goed is gelukt. Nu is Jane 23 jaar, student, en maagd. Met haar vriend heeft ze afgesproken om te wachten met het bedrijven van de liefde tot hun huwelijk. Als Jane een controle-afspraak heeft bij de gynaecoloog, wordt ze per ongeluk geïnsemineerd met het zaad waarmee een ander stel een laatste poging wilde doen om hun kinderwens te vervullen. Tot overmaat van ramp gaat het om een oude bekende van Jane; de jongen die haar jaren geleden haar eerste zoen gaf, Rafael. Hoe legt Jane als maagd uit aan haar familie en vriend dat ze zwanger is? En hoe gaat ze met Rafael en zijn vriendin Petra om?

Bron

Deze serie staat sinds 13 april op Netflix en ik was na bovenstaande korte inleiding eigenlijk wel benieuwd naar de serie. Nog niet eens zo zeer naar het verhaal zelf, maar ik zag het nog niet helemaal voor me zeg maar. Dus ben ik aan de serie begonnen. Het bleek een super grappige en dramatische serie te zijn. Daar hou ik op z’n tijd wel van. De voice-over die je van alle veranderingen op de hoogte houdt en de spaanse invloeden waren af en toe wel een dingetje. Ik kon er doorheen kijken, maar ik kan me voorstellen dat je er misschien door afknapt..

How To Get Away With Murder //  1 seizoen, 15 afleveringen

how to get away with murder

How to Get Away with Murder volgt het privé- en professioneel leven van Annalise Keating, een professor in strafrecht aan de (fictieve) Universiteit van Middleton, Philadelphia, een van de meest prestigieuze universiteiten in strafrecht van Amerika. Advocate Annalise selecteert een groep van haar beste studenten, Connor Walsh, Michaela Pratt, Asher Millstone, Laurel Castillo en Wes Gibbins, die mogen meewerken op haar advocatenkantoor. Annalise is getrouwd met Sam Keating maar heeft ook een amoureuze affaire met politie-inspecteur Nate Lahey. Wanneer haar persoonlijk en professioneel leven verstrengeld geraken, worden Annalise en haar studenten ongewild betrokken bij een moordcomplot.

Bron

Toen ik deze serie bij aanbevolen zag staan, was ik meteen geïnteresseerd. Toen ik daarna bovenstaande inleiding las, was ik meteen verkocht. Ik heb de serie zowat aan één stuk door gekeken, wat een heerlijke serie. Ik was bij iedere aflevering geboeid en ik vond de opbouw heel goed. De serie begint met een deel van het eind, en dan ga je terug naar het begin en werk je steeds toe naar het eind. Vervolgens word die sneak peak van net duidelijker en zie je wat er daadwerkelijk aan de hand is. Ik hoop dat die uitleg te snappen valt hihi.

The Client List // 2 seizoenen, totaal 25 afleveringen

the client list

Als Riley Parks alleen met haar kinderen achterblijft wanneer haar man ervandoor gaat, komt ze vrijwel direct in financiële problemen. Om toch nog een bron van inkomsten te houden, gaat ze voor nood aan het werk in een schoonheidssalon. Ze komt er echter snel achter dat daar niet alleen massages gegeven worden en maakt ze de lastige keuze om een financieel slaatje te slaan uit de hele situatie.
In de serie is te zien hoe Riley een balans probeert te vinden tussen haar twee levens; De ene als alleenstaande moeder in een conservatief dorp en de andere als ambitieuze zakenvrouw die samenwerkt met een onvoorspelbare sexy groep vrouwen.

Bron

De reden dat ik deze serie ben gaan kijken, is omdat ik een keertje een voorstukje zag op Net 5. Deze soort trailer maakte me nieuwsgierig, waardoor ik de serie vrijwel direct ben gaan kijken op Netflix. Ik werd helemaal in het verhaal gezogen, en niet om wat voor werk ze doet. Maar de reden daarachter. Echt een mooi verhaal en mooi in elkaar gezet als serie! Zeker een aanrader.

 

Dit waren dan mijn favoriete series. Ik hoop dat je het leuk vond en dat je er iets aan hebt gehad. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Wat is jouw favoriete serie op Netflix?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

7 comments on “Netflix Favourites || 4

  1. Ik heb ze geen van allen gezien. Ik heb net The Fall gekeken en die was erg spannend, prima serie! Daarnaast heb ik al HEEL veel andere series gekeken, staat ook een artikel van op mijn blog! Ik ben benieuwd of je die ook gezien hebt

  2. Ik weet niet of de serie die ik kijk op Netflix staat, maar het is zo geweldig!!! Het het Castle. Het heeft 8 seizoenen en het maakt (vaak) niet uit welke aflevering je eerst kijkt 😀
    Als ik alles gezien heb zal ik zeker een aantal genoemde series bekijken! 🙂

    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge