Nivea Diamond Gloss Shampoo & Conditioner

Nivea Diamond Gloss Shampoo en Conditioner

Shampoo en conditioner, iets wat je meerdere keren per week gebruikt in de douche. Ik vind het altijd leuk nieuwe dingen uit te proberen. Vandaag een review over de Diamond Gloss Shampoo & Conditioner. Enjoy!

Shampoo & Conditioner, zoals ik al zei een product dat je best wel vaak gebruikt. De een iedere dag, de ander 1x per week en anderen een paar keer per week. Ik vind het leuk steeds andere varianten te proberen en vandaag schrijf ik een review over de Diamond Gloss Shampoo & Conditioner van Nivea. Ik ben benieuwd, dus laten we maar beginnen. Ga er lekker voor zitten!

Verpakking

Nivea shampoo & conditioner

De verpakking. Dat vind ik vaak het leukste, ieder exemplaar heeft weer andere kleuren en andere vormen. Fascinerend vind ik dat!

De shampoo’s en conditioners van Nivea zijn allemaal lichtblauw en hebben een beetje dezelfde vormen. Iedere lijn word dan weer verschillend gemaakt door de accentkleuren. Net zoals bij Andrélon zeg maar.

Ik vind de vormgeving erg leuk gedaan. Met de grote letters en de mooie kleuren. Lekker simpel en duidelijk!

Ingrediënten

Shampoo: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lanolin Alcohol (Eucerit®), Macadamia Ternifolia Seed Oil, Diamond Powder, Hydrolyzed Silk, Polyquaternium-10, Polyquaternium-7, Glycerin, PEG-3 Distearate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-90 M, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Citric Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Mica, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum, CI 77891

Conditioner: Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Lanolin Alcohol (Eucerit®), Macadamia Ternifolia Seed Oil, Hydrolyzed Silk, Diamond Powder, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Lactic Acid, Coco-Betaine, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, C12-15 Pareth-3, Phenoxyethanol, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum

Shampoo & Conditioner

Nivea Shampoo (1)

Nivea Conditioner (1)

De Diamond Gloss lijn is dus voor normaal tot dof haar. Mijn haar is lichtelijk dof, omdat ik mijn haar verf. Daarom vind ik deze lijn zo fijn. Het geeft je haar een natuurlijke glans en verzorgt je haar tot in de puntjes!

De shampoo vind ik persoonlijk niet super bijzonder, het helpt wel. De conditioner is een hele fijne, dikke, verzorgende conditioner. Precies wat ik fijn vind en wat mijn haar nodig heeft!

Conclusie

Okay, even alles op een rijtje zetten! De verpakking vind ik heel simpel, maar dit vind ik juist wel fijn. De shampoo en conditioner doen zeker wat ze beloven. Mijn haar heeft weer een mooie glans en voelt verzorgd aan. Ik kan niet meer zonder!

Prijs/ verkrijgbaarheid

De Diamond Gloss Shampoo en Conditioner van Nivea zijn beide €3,59 en te koop bij de drogist.

 

Dit was dan mijn review! Ik vond het erg leuk om te laten zien, bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Wat is jouw favoriete shampoo & conditioner?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

3 comments on “Nivea Diamond Gloss Shampoo & Conditioner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge