#NOTD || 9 december 2014

notd
Vandaag heb ik iets nieuws voor je. Het is een soort review en een NOTD in 1… (NOTD= Nails of the day)
Ik hoop dat je het leuk vind. Dus ben je benieuwd naar mijn NOTD van 9 december? Kijk dan snel verder 🙂

Vandaag heb ik een mooie bruine kleur op mijn nagels. Hij is van Essence (Essence colour & go 188 dare to kiss) Deze kleur heeft overig wel een lichte neiging naar een koperachtige kleur. En verder heeft het een hele mooi shimmer.

Het geeft mij een fijn luxueus gevoel. Door de mooie koper kleur en de shimmer in de nagellak zien je nagels er al snel mooi en verzorgd uit. Maar ondanks de redelijk grote shimmer is het een nagellakje dat het hele jaar door gedragen kan worden naar mijn mening. Zeker ook omdat (zoals je op onderstaande foto’s zult zien) het een vrij neutrale nude tint is. Dus als je op safe wilt spelen, maar wel een luxueuze uitsraling wil creëren kan ik je deze nagellak aanraden!

Zo ziet de kleur er precies uit op mijn nagels:

Eigenlijk valt er niet superveel te zeggen over deze mooie nagellak. Maar ik ben in ieder geval heel blij dat ik deze mooie kleur in mijn nailpolish stash heb. Ik zal hem zeker vaker gaan dragen.
Voor zover deze NOTD. Ik hoop dat je dit nieuwe onderdeel leuk vind en graag vaker wil zien!
Dit nagellakje is verkrijgbaar in het Essence schap bij o.a Kruidvat & Trekpleister voor €1,69.
 
X Daphne

Q: Welke kleur heb jij op je nagels vandaag?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

0 comments on “#NOTD || 9 december 2014

  1. Ik ben nu al fan van je Blog, kan je misschien de volgende keer iets over een goede oogschaduw doen… Misschien dat jij een goed merk in je stash hebt, want ik heb niks en ben nodig op zoek :')

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge