Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker

Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker

Zo, alleen de titel van het product dat ik vandaag voor je ga testen is al een hele mond vol. Lekkere start hihi! Maar goed, zoals je misschien wel weet kan ik niet zonder muziek. Een dag zonder muziek is een dag niet geleefd voor mij. Ik vind het heerlijk om gewoon te gaan zitten en luisteren. En dat is precies de reden waarom ik vandaag deze speaker voor je test. Enjoy!

Ik ben enorm benieuwd en heb er onwijs veel zin in, dus laten we meteen beginnen!

Uiterlijk

Nude Audio Speaker Verpakking speaker

Holy pancake! Ik vind deze speaker er echt heel leuk uitzien. Lekker vrolijk door het mintgroene kleurtje. Op de rechter foto zie je een deel van de verpakking waarin hij geleverd werd. In dit (ik denk kunststof) koffertje zat de speaker in. Daar omheen zat ook nog een dun kartonnen doosje (ter grootte van het koffertje) om wat extra stevigheid te geven. En dan om te leveren zat daar een grotere kartonnen doos omheen. Super netjes! Daar ben ik echt mega tevreden over, zo wist ik zeker dat de speaker nog heel was enzo. Niet geheel onbelangrijk!

Ook moet ik er meteen even bij zeggen dat de levering mega snel was. Op vrijdagmiddag rond 4 uur heb ik de bestelling afgerond en hier kreeg ik meteen meerdere bevestigingsmailtjes over (dat ‘ie nog op voorraad was, dat hij voor me verpakt werd en opgestuurd werd). De volgende dag had ik ‘m al in huis!

GSMpunt.nl over deze speaker

Bluetooth Speaker

De Bluetooth speaker is uitgerust met Bluetooth 4.0 en heeft een bereik van 10 tot 15 meter. Op de Bluetooth speaker van Nude zit ook een 3,5 mm AUX ingang voor als u muziek wilt afspelen van een apparaat waar geen bluetooth opzit. De batterij van de Nude Audio Move S Bluetooth speaker is een Lithium Ion batterij. De batterij zorgt er voor dat u tot wel 8 uur lang muziek kunt afspelen. De Bluetooth speaker geeft een super geluid met een sterke bass (85 Decibel bij 100 Hz).

Singing in the shower?!

in the shower

De Nude Audio Move Super M speaker is IPX5 gecertificeerd. Dit betekent dat de speaker onder de douchte gebruikt kan worden. Zet de speaker neer tijdens het douchen en geniet van je eigen muziek. De speaker is door het IPX5 certificaat spatwater dicht en niet volledig waterproof, het is dus niet de bedoeling om de speaker onder te dompelen in bad!

Ja! Hij kan gewoon mee in de douche. Dit vind ik denk ik nog wel het leukste van alles. Ik vind het super fijn om muziek te luisteren in de douche en deze speaker is er perfect voor! Wil je binnenkort mijn shower playlist zien? Laat dat ff achter in de comments!

Alles nog een keertje op een rij

  • Bluetooth 4.0
  • Draagkoord meegeleverd
  • Mini USB kabel mee geleverd
  • Draadloos streamen tot wel 10/15 meter
  • 8 uur onafgebroken muziek streamen
  • Spatwater proof (IPX5 gecertificeerd)

Bron

Conclusie

gsm-punt

Ik ben enorm tevreden met deze geweldige speaker. Hij ziet er leuk uit, geeft ontzettend mooi geluid. Ik kan ‘m gebruiken in de douche en hij kan heel lang spelen (tot wel 8 uur achter elkaar). Ik vind hem geweldig!

Deze speaker is verkrijgbaar in de webshop van GSMpunt en kost €59,95.

 

Dit was dan mijn review over de Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker. Ik hoop dat je er iets aan hebt gehad!

 

Liefs, Daphne

*Dit artikel is gesponsord door GSMpunt.nl*

[Fun fact: Bij GSMpunt zijn nog veel meer speakers te vinden, en ook al hoesjes voor de Samsung Galaxy S7!]

Q: Heb jij al een bluetooth speaker?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

 

2 comments on “Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge