#OOTD || 27 januari 2015

ootd -27 januari 2015
Ja, je ziet het goed. Een outfit of the day (#OOTD) artikel, dit stond al heel lang op mijn to-do lijstje, maar iedere keer kwam het er maar niet van. En nu is het moment dus eindelijk daar hihi. Ben je beniewd wat is aan deed naar school vandaag? Kijk dan snel mee!

OOTD Accesoires

Trui: Only | Hemd: H&M | Rokje: H&M | Sokken: Zeeman

Horloge: Swatch | Armband: True Spirit

Dr Martens

Schoenen: Dr. Martens

Ring

Nagellak

Ring: Lucardi | Nagellak: Essence Colour & Go (113 Do you speak love?)

 

Wat ik zo leuk vind aan deze outfit is de combinatie van wat stoerdere items (schoenen en rokje) en wat lievere, meisjesachtigere kleren (accesoires en trui). Dit is een combinatie die je heel veel terug zult vinden. Ik hou ervan om deze combinatie te maken bij mijn kledingkeuze. En ik voel me gewoonweg heel fijn als ik outfits als deze draag!

Ik hoop dat je hier misschien wel een beetje inspiratie uithaalt, of dat je het een leuke outfit vind!

Liefs, Daphne

Q: Wat vind je van deze outfit?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

0 comments on “#OOTD || 27 januari 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge