Our N˚1 Fall Essentials ’16

Het lijkt wel winter als we naar buiten lopen, maar we zitten nog in de herfst. Om deze dagen door te komen is het natuurlijk belangrijk dat je jezelf best een keertje mag verwennen. Vandaag delen wij onze essentials voor deze herfst met jullie. We hebben alles opgedeeld in 5 categorieën: Eyes, Lips, Nails, Body & Fragrance. Enjoy!

Op de foto boven zie je de fall essential collectie van Yvonne en op de foto onder zie je de fall essential collectie van Daphne. Enjoy!

fall-essentials-yvonne fall-essentials

Eyes

fless16-1

Yvonne Deze herfst ga ik voor de nude metallic kleuren. Daarom vind ik het leuk om deze metallic mono oogschaduw van Catrice gebruiken. De kleur lijkt heel erg simpel, maar als je deze kleur aanbrengt op je oogleden (ik breng ‘m meestal aan in de arcadeboog) dan vormt er zich een prachtige metallic koperen glans. Ik ben echt helemaal verkocht! (Catrice – 400 my first copperware party)

freedom-innocent-pro-32-eye-collection

Daphne Ik vond het best wel lastig om iets uit te kiezen. Gelukkig heb ik iets uit kunnen kiezen! Ik ging even door mijn stash en zag meteen dit prachtige palette van het merk Freedom. Vol met mooie herfstkleuren! Je kunt er zowel natural- als heavy looks mee maken. En er is een goede afwisseling tussen matte kleuren en fantastische shimmers. Perfect! (Freedom Innocent Pro 32 Eye Collection Palette)

Lips

fless16-2

Yvonne Ondanks dat het herfst is kan ik niet zonder een ‘niet bruin of rood’ kleurtje voor op mijn lippen. Ik heb namelijk gekozen voor deze nude roze kleur van Flormar. Het is een prachtige matte kleur die mooi blijft zitten. Ik ben er echt helemaal weg van. (Flormar – Supermatte 209 Rose Wood)

mac-kinda-sexy

Daphne Ook hier moest ik even over nadenken! Ik merk wel dat het nu het meer herfst wordt, ik meer naar de donkere kleuren grijp. Ondanks dat, is mijn herfst essential lipstick niet rood of paars. Maar een mooie nude kleur met een roze/oranje ondertoon. En wel eentje van MAC! Echt prachtig en heerlijk voor iedere dag, past echt bij iedere look! (M.A.C Lipstick – Kinda Sexy)

Nails

fless16-5

Yvonne Lekker donker ga ik deze herfst. Ik weet niet wat het is, maar het lijkt alsof ik in mijn donkere kleuren periode aan het belanden ben. Ik draag namelijk bijna geen lichte kleuren op mijn nagels. Natuurlijk probeer ik het wel te wisselen, maar donker blijft continu mijn aandacht trekken. Vandaar dat ik ook mijn nieuwe Kiko nagellakje als essential voor dit seizoen opschrijf. Ik kan niet zonder! (Kiko – 381 Purple Grey)

essence-the-gel-nailpolish-54-dream-on

Daphne Net als bij de lipstick heb ik ook bij dit onderdeel niet gekozen voor bruin, een berry tint of bordeaux rood, maar wederom een nude kleurtje. Ik wissel dit mooie lakje van Essence wel af met die donkere kleuren. Gewoon omdat ik dat mooi vind! (Essence The Gel Polish – 54 Dream On)

Body

fless16-3

Yvonne Oké, ik speel een beetje vals. Dit product is namelijk niet bedoeld voor je hele lichaam, maar alleen voor je handen. Desondanks wilde ik ‘m graag met jullie delen. Het zit namelijk zo: deze herfst periode merk ik dat mijn handen gigantisch snel droog zijn. Deze handcrème van Dove doet echt wonderen. (Dove – Derma Spa Goodness handverzorging)

the-body-shop-olive-body-butter

Daphne Voor deze essential moet ik toch echt de credits doorgeven aan Yvonne. In augustus hebben we elkaar in Utrecht voor het eerst ontmoet (na een jaar, werd tijd!) en zijn o.a. samen naar The Body Shop geweest. Ik had daar nog niets van, maar na dat bezoekje ben ik compleet obsessed! Thank you, Yvonne. Ze liet mij toen de Olive geur van de body butters ruiken en ik was op slag verkocht. En zeker in de herfst vind ik het een fijne geur! (The Body Shop Nourishing Body Butter – Olive)

Fragrance

fless16-4

Yvonne Dit maal een geurtje die ik al bijna op heb gemaakt (helaas…). Maar wel weer van Yves Rocher! Ik kan momenteel echt niet meer zonder deze geur. Het is een redelijk zware geur die ruikt naar avondbloemen (zover deze een geur hebben denk ik). Dat idee geeft deze geur mij in ieder geval. Vlak voor een feestje of lekker voordat ik naar school ga. Altijd kan ik deze geur dragen. Hopelijk kan ik snel een nieuwe flacon in mijn kast verwachten! (Yves Rocher – Flowerparty by Night)

beyonce-heat-eau-de-parfum

Daphne Volgens mij was dit vorig jaar ook al een essential van mij, ik weet niet zeker of dat bij winter of herfst was maar goed. Hier is ‘ie opnieuw! Deze lekkere sensuele en warme geur vind ik heerlijk. Hij is een stuk zwaarder dan dat ik bijvoorbeeld in de lente of herfst draag, maar dat ik juist het leuke aan de herfst, naar mate het jaar vordert veranderen je beauty interesses mee! Ik vind deze geur van Beyoncé in ieder geval echt top voor in de herfst! (Beyoncé Heat Eau de Parfum – 15 ml)

Heel erg bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Greets Yvonne & Daphne!

Q: Wat zijn jouw fall essentials?

Meer van Yvonne? Zij blogt zelf ook! -> http://xbyus.blogspot.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge