Our N˚1 Summer Essentials ’16

summer essentials

Beginnen de zomerse dagen nu eindelijk te komen? Wij vinden in ieder geval van wel! Daarom vonden we het weer tijd worden voor onze summer essentials! Wij hebben onze essentials opgesplitst in 5 categorieën: Eyes, Lips, Nails, Body & Fragrance. Enjoy!

P1080316 essentials summer daphne

Op de foto links zie je de summer essential collectie van Yvonne en op de foto rechts zie je de summer essential collectie van Daphne. Enjoy!

Eyes

summer essentials 16.3Freedom Pro 32 Innocent Collection Eyeshadow Palette

Yvonne In de zomer kan ik niet de deur uit zonder mascara. Ik kan alles vergeten zijn te dragen maar een goede waterproof mascara doe ik zeker wel op. Je kunt namelijk nog steeds lekker gaan zwemmen in zee of bakken in de zon zonder dat je mascara uitloopt. Voor mij is dat momenteel de Bourjois Push Up Volume Glamour waterproof mascara.

Daphne In de zomer heb ik meestal niet zo heel veel behoefte aan een volledige make-up look met alles erop en eraan.. Toch vind ik dit oogschaduw palette wel heel fijn voor in de zomer! Het bevat hele mooie lichte kleuren afgewisseld met wat prachtige donkere exemplaren. Voor meer info, ik heb ook een review online staan!
Het Freedom Pro 32 Innocent Collection Eyeshadow Palette is een echt summer essential voor mij.

Lips

summer essentials 16.4Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil 420 In With Coral

Yvonne Net zo primitief als alleen mascara vind ik een beetje gloss erg fijn in de zomer. Deze zomer is mijn favoriet de Essence lip candies 07 Vanilla Cream. Deze verzorgende gloss geeft m’n lippen een mooie subtiele glans en verzorgt gelijk mijn lippen.

Daphne Deze zomer ga ik qua lipkleur echt los! Ik heb als mijn truly summer essential gekozen voor een enorm felle roze kleur. Ik ben er dol op en vind het echt dé ultieme zomer kleur! Wil je nu swatches zien? Klik dan even door naar de review die er van online staat!
De Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil in 420 In With Coral kun je zeker niet missen deze zomer!

Nails

summer essentials 16.5Essence Gel Polish 54 Be Awesome Tonight

Yvonne Ondanks dat ik hou van nagellak op mijn handen, mag ik geen nagellak op tijdens werken. In de vakantie werk ik graag wat extra dagen dus blijven mijn teen nagels over. Ik ben deze zomer erg fan van de witte nagellak op je tenen of een mooie pastel tint. Je lijkt altijd net even wat bruiner dan dat je eigenlijk bent. Ik heb niet veel witte nagellak, maar momenteel gebruik ik de witte lak van de HEMA 809.

Daphne Ik geloof dat ik een beetje naar het roze neig deze zomer, want ook mijn ultieme zomer lakje is roze.. Dit is een mooi (lichtelijk barbie roze) kleurtje. Normaal hou ik niet zo van dit soort kleuren, maar in de zomer vind ik het echt het einde!
Voor mij is dit Essence Gel Polish lakje in 54 Be Awesome Tonight een echte summer musthave!

Body

summer essentials 16.1Kruidvat Solait High Sunspray 50

Yvonne ZONNEBRAND! Als ik geen zonnebrand op doe ben ik echt een tomaat aan het einde van de zomer. Ik ben geen gigantische bleekscheet, maar ik vind het toch niet zo’n goed idee als ik verbrand. Ik vind het alleen wel altijd een vervelend klusje om te doen..

Daphne Ook ik kan ik de zomer echt niet zonder zonnebrand.. Ik heb sowieso door de medicijnen die ik slik een zonneallergie. Maar door mijn bleke huid kan ik al helemaal slecht tegen de zon. Ik verkleur echt nooit! Ik verbrand alleen maar….
Daarom kan ik echt niet zonder deze Kruidvat Solait High Sunspray factor 50.

Fragrance

summer essentials 16.2Kenzo Wild

Yvonne Een bodymist vind ik onmisbaar in de zomer. Als je terug komt van een activiteit, je komt uit de douche of je gaat op stap, het maakt niks uit zolang ik me maar even op kan frissen. Als ik bodymist opspuit voel ik mij gelijk een stuk frisser en fitter. De bodymist die ik deze dagen veel gebruik is de rosebud & violette van de H&M.

Daphne Dit is denk ik mijn meest geliefde parfum allertijden! Kenzo Wild. Ik kan er eigenlijk niet zo veel over zeggen, ik vind het gewoon echt heerlijk. Het blijft lekker lang hangen, het is wel een beetje een zware geur. Maar daar houd ik wel van!
Kenzo Wild kan ik echt niet missen!

Heel erg bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Greets Yvonne & Daphne!

Meer van Yvonne? Zij blogt zelf ook! -> http://xbyus.blogspot.nl/

Q: Wat is jouw ultieme summer essential?

4 comments on “Our N˚1 Summer Essentials ’16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge