Our N˚1 Spring Essentials

Naamloos-1

Afgelopen weekend is dan eindelijk de lente begonnen! Helaas laat het mooie weer nog een beetje op zich wachten, maar dat drukt de pret gelukkig niet. Wij hebben erg zin in de lente, dus vandaar dat we weer een “N˚1 … Essentials” voor jullie hebben. Wij hebben onze essentials opgesplitst in 5 categoriën: Eyes, lips, nails, body & fragrance. Enjoy!

1  spring essentials

Op de foto links zie je de favorieten van Yvonne en op de foto rechts zie je de favorieten van Daphne. Enjoy!

Eyes

eyes

Eyes

Yvonne: Ik heb voor de ogen gekozen voor mijn palette ‘absolute ROSE’ van Catrice. Doordat de kleuren niet volledig dekken, maar wel goed te combineren en te blenden zijn vind ik het een heerlijk palette om mee te werken. Ook de kleuren zijn goed draagbaar in de lente.

Daphne: Ik heb gekozen voor een wit oogpotlood. Ik merk dat ik sinds het lente is het fijn vind om een winged eyeliner te maken en op mijn waterlijn dit witte oogpotlood aan te brengen. Dit geeft een hele frisse, open look! En door het frisse aspect doet het me meteen denken aan de lente!

Lips

lips Lips

Yvonne: Deze kunnen jullie misschien al raden (als je mijn eigen blog ook volgt). Voor mijn lippen kies ik toch echt voor mijn nieuw aangeschafte lipstick van Essence: Barely There. Het is een poopy kleurje, maar als je ‘m op je lippen aan hebt gebracht staat het echt mooi. Nog een leuk feitje is dat ‘ie heel erg lijkt op Velvet Teddy van MAC.

Daphne: Als ik aan de lente denk, denk ik meteen aan koraal kleur. Wauw! Echt een prachtige kleur, en ook nog eens de kleur van bovenstaande lipstick. Deze lipstick is uit de kerstcollectie van afgelopen kerst van het merk Catrice. (Nu denk je misschien huh? Kerst? Ja! hihi). Maar goed het gaat om de prachtige kleur!

Nails

nailsNails

Yvonne: Deze keer vind ik het toch lastig om een goede kleur te kiezen. Zeker nu het weer nog een beetje grijs is. Ondanks het weer ga ik denk ik toch voor deze frisse kleur van Flormar: SS01 Blouse. Het is een licht groene kleur uit de Silk Satin lijn. Op je nagels ziet het er heel erg mat en zacht uit. Een prachtige combinatie al zeg ik het zelf.

Daphne: Deze categorie vind ik vaak best wel lastig. Ik heb een grote stash, dus weet vaak niet waar te beginnen. But I did it! Ik heb er eentje gekozen. Het is deze van Sinful colors. Op het eerste oog lijkt het een witte kleur, maar hij is niet wit. Helaas! Hij is echt mega licht roze. Dit vind ik wel grappig hihi. En omdat het zo’n lief kleurtje is past het perfect bij de lente!

Body

body body

Yvonne: Ik heb de afgelopen winter mijn bodybutter collectie flink weten uit te breiden (ja, het past niet meer op één stapel). Ik heb mijzelf gelukkige eigenaar mogen maken van Plum (The Body Shop). Ik had een sample gekregen en kon niet meer zonder deze geur. Tijdens een shop sessie met een vriendin kwam ik Plum (pruim) full-size met korting tegen. Deze kon ik natuurlijk niet laten staan.

Daphne: Volgens mij begint het onderhand saai te worden hihi. Want ja hoor, daar is ‘ie weer! Bij ons artikel over onze herfst essentials kwam hij ook al voorbij. Maar nu komt hij toch wel echt tot zijn recht. De heerlijke substantie en de frisse, fruitige geur zijn alles wat je nodig hebt in de lente. Heerlijk!

Fragrance

Fragrance  Fragrance

Yvonne: Ik heb tijdens het opruimen mijn geliefde geur sample weer terug gevonden! Het is de geur light blue van Dolce & Gabbana. Het is een heerlijke frisse water geur met een bloemige touch (ik wist geen betere manier om het te omschrijven…;p). Heerlijk luchtig voor deze lente dagen.

Daphne: En om nog een beetje in de frisse en fruitige geuren te blijven heb ik dit parfum van One Direction gekozen. (Ja, ik heb een parfum van One Direction hihi). Ik vind deze geur heerlijk! Lekker zoet (maar niet té), hij is fris en lekker fruitig. En wat past er nu beter bij de lente?! De flacon is btw ook echt super sweet!

Heel erg bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Greets Yvonne & Daphne!

Meer van Yvonne? Zij blogt zelf ook! -> http://xbyus.blogspot.nl/

Q: Wat is jouw musthave essential voor deze lente?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge