Perfeyes Cosmetics Mascara

Perfeyes Cosmetics Mascara

Mascara is iets wat ik bijna iedere dag op doe, daarom vond ik het tijd er eens eentje te reviewen. Vandaag review ik een speciale mascara voor je. De Perfect Fiberlash Mascara van het merk Perfeyes Cosmetics. Enjoy!

Mascara Perfeyes Cosmetics

Dit is de mascara die ik vandaag ga testen. Ik heb er zin in, pak er iets lekkers bij en ga er lekker voor zitten. Dan kunnen we lekker gaan beginnen!

Verpakking

Perfect Fiberlash Mascara Mascara Perfeyes Cosmetics

Dit is dus hoe de mascara eruit ziet. Deze mascaraformule bestaat uit twee verschillende producten. Een base gel en fibers. In de lange flacon (op de foto links, de linker flacon) zit de base gel en in de kleinere flacon zijn de fibers te vinden.

Deze twee flacons worden verpakt in een doosje. Dit doosje ziet er best wel simpel uit. Vrijwel alle informatie is er op te vinden. Niet heel bijzonder vind ik.
De flacons zelf daarentegen vind ik erg mooi. Heel classy met dat zilver, en op de cirkeltjes aan de onderkant van de flacon staat aangegeven of je de base gel of de fibers in je handen hebt. De grootte van de flacons is er fijn. Erg handzaam en fijn vast te houden. Erg belangrijk bij het aanbrengen van je mascara!

Borsteltje Base Mascara Perfeyes Borsteltje Fibers

Links het borsteltje van de base gel en rechts het borsteltje met de fibers. Het mascara borsteltje is best wel basic, maar wel fijn. Niet heel spectaculair. Hetzelfde geld voor het borsteltje met de fibers.

Perfeyes over deze mascara

Creëer in een handomdraai een ongekend wimpervolume met de natuurlijke Perfeyes fibers in de Fiber Lash Mascara van Perfeyes. Nog nooit waren je wimpers zo lang en vol. De unieke formule, bestaande uit Base Gel & Fibers, zorgt ervoor dat je wimpers op een natuurlijke wijze worden verlengd. Vergeet dure en tijdrovende wimper extensions & implants!

Bron

How to use

How to use

Aan de zijkant van het doosje staat precies beschreven hoe je deze twee producten moet gebruiken. Je moet dus eerst de base gel aanbrengen op je wimpers (net zoals gewone mascara). Daarna breng je de fibers er overheen aan en moet je 30 seconden wachten. En dan breng je als finishing touch nog een laagje van de base gel aan.

Tip: mocht je nog niet tevreden zijn met het resultaat dat je daaruit haalt, raad ik je aan de stappen nog eens te herhalen tot je het gewenste resultaat hebt bereikt!

Swatches

Dan op naar de swatches! Ik heb na iedere stap wat foto’s gemaakt voor je.

Zonder enig product op mijn wimpers:

Front zonder mascara Side zonder mascara

Lekker naakt hihi.

Front 1 laagje base gel Side 1 laagje base gel

Hier heb ik 1 laagje base gel aangebracht. Ziet er uit net zoals het er uit zou zien als ik 1 laagje mascara op heb gedaan.

Base gel + fibers front base gel + fibers side

Dan hier het resultaat nadat ik over de base gel de fibers heb aangebracht. Op beeld zie je ze helaas niet zo goed zitten, maar ze zitten er zeker!

2 laagjes base gel met fibers 2 laagjes base gel

En dan het eindresultaat. Hier heb ik dus 1 laagje base gel, dan een laagje fibers en vervolgens nog een laagje base gel. Zeker verschil. Mijn wimpers lijken een stuk voller en hier en daar ook wat langer!

Nog eventjes op een rijtje:

Front zonder mascara 2 laagjes base gel met fibers

Links heb ik niks op mijn wimpers en rechts heb ik alle stappen voltooid. Echt een mooi resultaat!

Prijs & Verkrijgbaarheid

Two step fiberlash mascara

Deze set van base gel en fibers is te koop in de webshop van Perfeyes Cosmetics en kort €19,95.

Conclusie

Ik moet zeggen dat ik best wel tevreden ben met het resultaat. Mijn wimpers lijken een stuk voller en hier en daar wat langer. Je bent er niet zoveel tijd mee kwijt en brengt makkelijk aan. De verpakking vind ik echt heel mooi en classy! De set is €19,95 en dat vind ik ietwat prijzig, maar vanwege het resultaat vind ik het wel waard. Ik ben tevreden!

 

Dit was dan de review. Ik vond het leuk om te testen voor je. Bedankt voor het lezen van deze review, ik hoop dat je er iets aan hebt gehad!

Liefs, Daphne

*Dit artikel is gesponsord door Perfeyes Cosmetics*

Q: Wat vind jij van het resultaat?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

 

2 comments on “Perfeyes Cosmetics Mascara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge