Primark vs Action Makeup Remover Wipe

Het verwijderen van je makeup. Je hebt er niet altijd zin in. Gelukkig zijn er middelen als de Makeup Remover Wipe die dat makkelijker voor je maken. Ik review vandaag twee varianten. Eentje afkomstig van de Action en de andere heb ik gekocht bij Primark. Benieuwd wie de battle wint? Lees dan verder!

Primark

Dit is de Makeup Remover Wipe van de Primark. Fel roze. Op het eerste gezicht lijkt deze onwijs veel op de Makeup Eraser. Het originele doekje. Ik zag deze bij Primark liggen en wilde hem heel graag eens proberen. Fel roze, super zacht en zonder ‘handvaten’. Eigenlijk is het gewoon een zacht dubbelzijdig doekje. Super zacht voor de huid. Dat kan mijn gevoelige huid wel gebruiken.

Action

Hier hebben we de Makeup Remover Wipe van de Action. Deze heeft een dikke rand om het doekje heen en een zacht roze binnenkant. Net zoals de doek van de Primark voelt deze onwijs zacht. De pastelkleuren van het doekje zelf lijken het nog zachter te maken hihi. Daarnaast heeft deze een soort flappen aan beide kanten. Daar kun je dan je vingers indoen voor meer grip. Dat werkt wel fijner. Het enige nadeel is dat de vlekken er niet goed uitgaan. Dit zie je onderaan het doekje wel. Iets om rekening mee te houden!

Resultaat van Makeup Remover Wipe

Ik moet toegeven dat ik van tevoren een beetje sceptisch was over het gebruik van de Makeup Remover Wipes. Zou je echt al je makeup kunnen verwijderen door alleen dit doekje en wat water te gebruiken? Dat moest ik eerst maar eens zien.

Het werkt echt! Enthousiast rende ik naar beneden toen ik het had geprobeerd. ‘Mama, het werkt echt!’ Mijn makeup verdween als sneeuw voor de zon. Ik hoefde er niet eens voor te boenen. Bij geen van beide doekjes. Ik was oprecht verrast. Toen ik vervolgens met een wattenschijfje met micellair water over mijn gezicht ging, kwam er maar heel minimaal makeup af. Voor mij is het echt een uitkomst als ik écht geen zin heb om heel veel moeite te doen. Na een feestje of op een gewone dag, dan pak ik deze erbij.

Conclusie

Okay, dat was in principe de review. Maar wie heeft de battle gewonnen? Ik zet even alle plussen en minnen op een rijtje voor je.

Primark Makeup Remover Wipe

+ Reinigt heel goed
+ Makkelijk verkrijgbaar
+ Niet duur

– Duurder dan het doekje van Action
– Er zitten geen ‘handvaten’ aan het doekje

Action Makeup Remover Wipe

+ Goedkoper dan het doekje van Primark
+ Reinigt goed
+ Makkelijk in gebruik door ‘handvaten’

– Niet altijd te koop bij Action
– Wordt niet goed schoon in de wasmachine

Wat dat betreft staan ze wel gelijk. Dan komt het aan op wat ik belangrijker vind. Goede verkrijgbaarheid en goed schoon na de wasmachine. Of prijs en gebruikersgemak. Lastig! Ik denk dat ik ga kiezen voor het doekje van Primark. Ondanks dat het geen ‘handvaten’ heeft en duurder is, vind ik hem toch prettiger. Ik kan hem iedereen aanraden, wel is de Makeup Remover Wipe van Action een prima alternatief!

Prijs/ verkrijgbaarheid

De Makeup Remover Wipe van Primark is dus te koop bij Primark (of course!) en kost €2,-. De Makeup Remover Wipe van Action is te koop bij Action en kost €0,89.

 

Dit was de battle. Met het doekje van Primark als welverdiende winnaar. Ik vond het onwijs leuk om dit fenomeen eens te testen. Hopelijk heb je iets aan deze review gehad. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Q: Welke Makeup Remover Wipe zou jij kiezen?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

3 comments on “Primark vs Action Makeup Remover Wipe

  1. Ik heb die van de Action ook gekocht een tijd geleden. Ook ik was vrij sceptisch voordat ik het probeerde, maar werd meteen verrast na het eerste gebruik! Echt verrassend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge