Rock Mula In-Ear Headset

Rock Mula In-Ear Headset

Het is geen geheim dat ik enorm veel hou van muziek. Het liefst luister ik er op iedere plek waar ik kom naar, de hele dag door. Ik kan gewoon niet zonder. Maar om te voorkomen dat de mensen om mij heen gek worden van mijn muziek gebruik ik graag oortjes. Vandaag review ik dit paar van Rock Mula voor je. Enjoy!

Ik heb er heel veel zin in, so without any further to do: let’s get started!

Verpakking

Mula Earphones Packaging Earphones

Mula Stereo Earphone

Ik vind de verpakking erg goed. Stevig, netjes verpakt. Prima! Ik vind de stijl van dit doosje erg mooi, lekker modern en toch vrij simpel. Hierdoor valt de info op de verpakking niet weg, maar zo is het wel duidelijk. Ik had nog nooit eerder van dit merk gehoord, maar de verpakking is prima!

Gsmpunt.nl over deze oortjes

Earphones

  • Hoge kwaliteit aluminium
  • Ingebouwde afstandsbediening en microfoon
  • Goede pasvorm verzekerd
  • Meerdere formaten earbuds meegeleverd

In-Ear

in ear headset

Zo zien de oortjes eruit als je ze in hebt. Deze in-ear oortjes zitten erg prettig. Niet vervelend en er zijn meerdere soort plugs zeg maar meegeleverd. Zo zal er voor iedereen wel een passend maatje bij zitten. Super!

Conclusie

Rose Gold Earphones

Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed wat ik er nog meer over moet vertellen hihi. Deze oortjes zien er super tof uit met de rosé gouden details. Echt heel gaaf! De verpakking is prima, zo weet je zeker dat ze goed aankomen. Het geluid dat deze oortjes geven is ook prima. Ik weet dat er zeker betere geluidskwaliteiten zijn bij andere headsets, maar naar prijs-kwaliteit verhouding zijn ze zeker erg goed. Dus ben je op zoek naar gewone, prima oortjes die er een beetje leuk uitzien? Dan raad ik dit paar zeker aan!

Prijs en verkrijgbaarheid

Stereo earphones Rock Mula

Deze oortjes zijn verkrijgbaar bij gsmpunt.nl voor €16,95.

 

Dit was de review, ik hoop dat je er iets aan hebt gehad. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

*Dit artikel bevat gesponsorde artikelen* [Fun fact: Gsmpunt.nl verkoopt ook hoesjes en hoesjes voor de nieuwe Galaxy S7 Edge!]

Q: Wat zijn jouw eisen voor oortjes?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

 

One comment on “Rock Mula In-Ear Headset

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge