Salt Of The Earth Deodorant

Ik ben nooit echt van de heftige geuren geweest bij het gebruik van een deodorant. Hoe meer basic, des te beter! Deze nieuwe deodorant van Salt Of The Earth heeft dat niet en is daarnaast nog eens 100% natuurlijk! In deze review vertel ik er alles over. Enjoy!

Verpakking

Dit is hoe de deodorants van Salt Of The Earth eruit zien. Links de unscented spray, in het midden de unscented stick en op rechts de pure aura lavender & vanilla scented spray. Ik word eerlijk gezegd echt heel blij van de vormgeving. Lekker vrolijk, niet teveel poespas. Net als de inhoud! Felle kleuren waar je oog meteen op valt en verder niet teveel andere aanwezige dingen. Verder zijn het best wel basic verpakkingen, geen speciale doppen ofzo. Dat vind ik net erg, daarom valt wat erop staat juist op. Great job!

Salt Of The Earth

“Yes! Een nieuwe generatie deodorant is gearriveerd in Nederland. Goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke bescherming tegen ongewenste transpiratiegeurtjes. Het is een 100% veilige formule gebaseerd op een natuurlijk mineraalzout waarmee je langdurig beschermt bent tegen nare geurtjes. Voor een fris gevoel, de hele dag door! Vrij van aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën. Dierproefvrij en laten geen strepen achter op kleding!”

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo into natuurlijke producten ben. Niet dat ik het niet wil of er tegen ben. Absoluut niet! Ik verdiep me er gewoon niet zo in. Zou ik wel moeten doen. Het voelt dan ook fijn te weten dat ik met het gebruik van deze producten wel verantwoord bezig ben. Good to know!

Daarnaast laat de deodorant inderdaad geen witte strepen achter op mijn kleding. Absoluut een goed pluspunt! En ben ik langdurig verzekerd van een fris gevoel zonder zweetgeurtjes. Ik ben erg tevreden!

Unscented Spray

Dit is de eerste deodorant die ik met je wil bespreken. Tevens mijn favoriet van de 3. Deze heeft geen geurtje en is de eerste (en enige) 100% natuurlijke deodorant die beschermt tegen lichaamsgeur. Door de aloë vera die erin zit, is deze ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Echt een topper! Geeft me langdurig een fris gevoel, ondanks dat er geen geurtje aanzit. Houd je niet van hele heftige geuren in een deodorant en geef je voorkeur aan een spray? This is the one!

Unscented Stick

Dit is de stick waarmee het voor Salt Of The Earth allemaal is begonnen. Daarom noemen ze deze de classic. Ook deze heeft geen geurtje. Erg fijn! Deze vind ik fijn om te gebruiken na het douchen. Als mijn oksels dan nog nat zijn zwiep ik deze er even overheen. Je kunt hem ook op droge oksels gebruiken, alleen moet je hem dan wel even nat maken met water. Anders heeft het geen zin! Daarnaast is het aan te bevelen hem daarna even droog te maken. Dan heb je er het langst plezier van. Ook deze vind ik heel fijn en kan ik aanraden als je meer een stick kinda person bent.

Vanilla & Lavender Spray

Hier de eerste en enige echte 100% natuurlijke deodorant met een geurtje. Alle eigenschappen zijn hetzelfde als van de andere spray, alleen is er een frisse lavendel en vanille geur aan toegevoegd. Persoonlijk is dit niet zo mijn ding, ik ben mega fan van deodorants met hele subtiele frisse geurtjes. Denk aan komkommer etc. Dit is totaal iets anders, wat zoeter. Niet zo mijn ding. Werking is prima, geur niet voor mij besteed. Zoek jij wel een lekker geurtje in een deodorant? Dan is deze perfect voor jou!

Conclusie

Kortom: drie 100% natuurlijke deodorants. Twee sprays en een stick. Twee zonder geur en één met. Ik ben persoonlijk echt dol op de twee unscented varianten. Ik heb de spray echt al heel veel gebruikt. Zit nu ook standaard in de douche. De roze is dus niet zo mijn ding vanwege de geur, maar waarschijnlijk kan ik daar iemand anders wel blij mee maken. De werking is echt top! Geen witte/ gele strepen in mijn kleding en een langdurig fris gevoel zonder zweetgeuren. Ik ben echt fan geworden! Zodra ze op zijn koop ik ze absoluut opnieuw. Daarnaast is het fijn te weten je met deze producten heel natuurlijk bezig bent. Awesome!

Prijs/ Verkrijgbaarheid

De unscented spray deodorant is te koop bij Kruidvat en kost €6,99. De unscented stick is te koop bij de online drogist en kost €6,95. Ook de scented spray is te koop bij de online drogist en kost €7,99.

 

Dit was de review. Ik vond het heel erg leuk om eens een 100% natuurlijk product te proberen. Het is me onwijs goed bevallen. In de toekomst ga ik me hier meer in verdiepen. Ik hoop dat je iets hebt gehad aan deze review. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Q: Ken jij Salt Of The Earth al?

*Dit artikel is in samenwerking met Salt Of The Earth*

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge