Sharing is Caring || 1

sharing is caring

Ik blog al twee jaar, maar ik lees ook heel veel blogs. Gewoon om te kijken wat anderen voor content bieden. Nu ben ik de afgelopen tijd wat leuke artikelen bij andere blogs tegen gekomen. Deze wilde ik graag met je delen. Enjoy!

Beauty Unboxing

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Allereerst een fijne review van Jamey. Ze schrijft hier een review over lipproducten van Ellis Faas. Ik vind de manier waarop de review is geschreven en opgebouwd erg fijn om te lezen. En de foto’s zijn echt prachtig!

Budgetella

budgetella

Bij de titel van dit artikel (10 herkenbare hilarische berichten van je bh aan jou) moest ik al gelijk lachen. Ik wist van tevoren dat ik me er sowieso in zou herkennen, en wie word er nu niet nieuwsgierig van zo’n titel? Ik ben dus gaan lezen en ik vond het echt een leuk artikel!

Esmée Lifestyle

esmeelifestyle

Ik vind het altijd heel erg leuk om de favorieten van andere mensen te lezen. Ik weet niet precies waarom, maar ik vind het echt heel leuk. De favorieten van Esmée zijn ook echt heel leuk. Neem dus zeker een kijkje!

Ik hou van beauty

ikhouvanbeauty

Wat ik ook leuk vind om te lezen zijn beauty reviews. Zo ook deze over het I Heart Make-Up Naked Chocolate palette. Ik heb dit palette zelf al een hele lange tijd, maar de reviews van anderen vind ik heel leuk om te lezen. Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat voor looks zij met het palette maken!

Matte and Shimmer

matteandshimmer

Matte and Shimmer, een blog die ik al een lange tijd. Ik vind haar looks echt heel mooi, ik zou willen dat ik dat kon hihi. En daarnaast schrijft ze nog heel veel andere leuke artikelen! Zoals een artikel over mooie make-up van onbekende merken. Mijn beauty-lover hartje gaat sneller kloppen van dit soort artikelen. Altijd leuk om nieuwe merken te ontdekken!

Ordinary Odd

ordinary odd

Ook op de blog van Irina vond ik een heel inspirerend artikel. Ik de eeuwige perfectionist heb tijdens mijn recovery van mijn burn-out moeten leren tijd voor mezelf te nemen. Dit heb ik al stukken beter kunnen doen de afgelopen tijd, maar tips zijn altijd welkom. Daarom vond ik het artikel how to: een dagje voor jezelf heel erg inspirerend.

Me-licious

me-licious

Zoals je wellicht al weet ben ik groot fan van het kijken naar films en series. Nu kijk ik de afgelopen paar jaar voornamelijk series, maar een goede film op zijn tijd is nooit verkeerd! Daarom vond ik dit artikel met filmtips erg handig!

Oh so beautiful

ohsobeautiful

Net zoals Sarah ben ik echt verliefd op deze zilveren brogues. Ik vind het model van deze hippe schoenen sowieso echt tof, maar dat metallic zilver maakt het echt af! Ik vind ze echt enorm gaaf. Of ik ze zelf meteen zou dragen weet ik eerlijk gezegd niet, maar ik vind ze echt heel tof en bij anderen vind ik het echt heel stoer als mensen het aantrekken!

 

Dit waren alle artikelen die ik met je wilde delen. Ik hoop dat je er iets leuks tussen vind zitten, bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Welk artikel vind jij het leukst?

 

 

5 comments on “Sharing is Caring || 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge