Shoot! (Fotograferen met je hart) door Anki Wijnen + WINACTIE!!

Fotograferen is een vak op zich, persoonlijk vind ik dat ik dit vak niet tot nauwelijks beheerste. Dankzij dit prachtige boek genaamd Shoot!, geschreven door Anki Wijnen is daar verandering in gekomen. In deze recensie vertel ik je wat ik heb geleerd en wat ik van het boek vind. Enjoy!

Zoals ik al zei vind ik fotograferen echt een vak op zich, ik heb enorm veel bewondering voor professionele fotografen. Ik hoop dat mijn foto’s ooit minstens half zo goed zullen zijn als die van hen. Dit boek heeft me al een heel stuk op weg geholpen, eerst deed ik altijd maar wat met mijn camera. Net zolang tot het er oké uitzag, na het lezen van dit boek ken ik wat meer basics en heb ik iets meer een idee waar ik precies mee bezig ben. Laten we beginnen met de recensie!

Cover

Dit is de cover van het boek. Wat een plaatje! Heel erg leuk dat Anki zelf op de cover staat, echt leuk gedaan. Ik vind de cover heel mooi vorm gegeven, ook vind ik dat je er wel aan kunt zien dat het een boek over fotograferen is. Dat is zeker een pluspuntje! Ik vind het echt een mooi boek, mooi om ergens mooi neer te leggen in je interieur. Iets wat ik zeker zal gaan doen, zo kan ik het altijd nog eens doorbladeren.

Inhoud

Dit zijn alle onderwerpen de in het boek aan bod komen, zoals je ziet zijn het er een hele hoop. Wel een hele hoop onderwerpen waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt. Ik zelf heb vooral veel gehad aan het hoofdstuk dat hier op de rechter pagina staat. Ook deze inhoudsopgave is weer mooi vorm gegeven, dit is in heel het boek zo. Dat maakt het een mooi boek om doorheen te bladeren en een fijn boek om te lezen. Ik ben fan!

Wat heb ik geleerd over fotograferen?

Na het uitlezen van dit boek heb ik absoluut dingen geleerd over fotograferen. Zo heb ik meer geleerd over de instellingen van mijn camera. Wat ik hierbij heel fijn vond, was dat ze als ze iets uitlegde over bijvoorbeeld welke instelling je beter wel of niet kon gebruiken, liet ze plaatjes zien met daarin die gebruikte instellingen. Zo was het duidelijker waar die instelling voor diende en wat het verschil precies was. Dat vond ik heel erg prettig! Dan snapte ik het beter, dus daar is absoluut goed over nagedacht! Daarnaast staan er ook een hele hoop leuke trucjes en dergelijke in. Verder wil ik niet teveel verklappen, je moet het gewoon zelf gaan lezen!

Conclusie

Ik denk dat ik het al wel door heb laten schemeren, ik ben fan! De vormgeving is top, de manier van schrijven is fijn omdat het gemakkelijk weg leest. Er worden veel verschillende onderwerpen in behandeld, ik weet zeker dat iedereen hierdoor wel iets van dit boek kan leren! Het boek is echt al een plaatje op zich, heel mooi om neer te leggen als eye catcher in je interieur. Dus ben je op zoek naar een modern, leuk en creatief boek over fotograferen? Dan zit je moet dit boek echt goed! Ik kan het iedereen aanraden te lezen.

Prijs/ verkrijgbaarheid

Dit mooie boek genaamd Shoot! (Fotograferen met je hart) geschreven door Anki Wijnen is verkrijgbaar bij o.a. bol.com en kost €19,95. Het is een boek uitgegeven door SNOR Uitgeverij.

Winactie

Omdat ik zo mega enthousiast ben over dit boek, heb ik iets leuks voor je kunnen regelen. Ik mag 1 exemplaar van Shoot! aan één van jullie weggeven! Ben je dus net zo enthousiast geworden over dit boek als ik? Doe dan snel mee! Hierboven staat wat je moet doen.

Je kunt deelnemen aan de winactie tot en met vrijdag 17 maart 2017. Daarna zal ik zo snel mogelijk de winnaar bekend maken hier op mijn blog en ik zal de winnaar persoonlijk een berichtje sturen. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan kies ik een andere winnaar.

 

Dit was mijn recensie, ik hoop dat je het leuk vond. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Zou jij dit boek over fotograferen willen winnen?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

 

‘Dit artikel is in samenwerking met Snor Uitgeverij en bevat een affiliate linkje.’

 

7 comments on “Shoot! (Fotograferen met je hart) door Anki Wijnen + WINACTIE!!

    1. Volg je me op Instagram en heb je in de foto op mijn kanaal 2 vriendinnen getagt? Dan is je deelname compleet, leuk dat je mee doet!

        1. Ik zie dat je me volgt, alleen heb je nog niet 2 vriendinnen getagt in de foto.. wel nog even doen anders is je deelname niet geldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge