By Rowan Jewellery

By rowan sieraden

Ik heb alweer een tijdje terug wat sieraden van de webshop By Rowan ontvangen. Vandaag laat ik ze aan je zien en vertel ik wat ik er van vind. Enjoy!

Laten we beginnen!

sieraden

Dit zijn alle sieraden die ik heb ontvangen!

Aztec

armband armband 1 armband 2

Als eerste deze twee aztec armbandjes. Eentje met een paars kwastje en eentje met een blauw kwastje.

Persoonlijk is dit niet helemaal mijn smaak, maar ik vind ze er ondanks dat wel erg mooi uitzien. Lekker kleurrijk! Daar hou ik op zich wel van. Het punt is meer dat ik dit soort armbandjes een beetje lastig te combineren vind. Wat ik ook een leuk pluspunt vind, is dat de armbandjes verpakt worden ik zo’n leuk zakje. Dit geeft toch net dat kleine extraatje.

Deze armbandjes kosten €4,50 per stuk.

A little luck

armbandje 2

armbandje

Dan is dit wel mijn favoriete sieraad uit het pakketje. Dit lieve, kleine armbandje. Ik ben echt dol op dit soort kleine, subtiele sieraden. En omdat ze geleverd worden op zulke leuke kaarten, is het ook nog eens een super leuk cadeautje om aan een ander te geven! Ik kan me voorstellen dat het echt heel leuk is om aan iemand te geven.

De verpakking krijgt dus sowieso pluspunten voor mij! Daarnaast vind ik het bedeltje ook echt heel leuk, zo draag je toch altijd een stukje geluk bij je!

Een kaartje met een leuke tekst en bijbehorend armbandje kost €4,50.

Arrow

ketting Jewellery

En dat het laatste item van de sieraden. Een schattig klein kettinkje. Daar ben ik net zo dol op als op die kleine armbandjes! Het bedeltje dat aan deze ketting hangt is een pijl. Ik weet alleen niet of je dat echt op kunt maken uit de rechter foto..

De verpakking van dit item vind ik nogal tegenvallen. Ik gok dat ze deze zo aangeleverd krijgen en dan zul je de verpakking vast niet zomaar mogen veranderen, maar ik vind het op deze manier een beetje cheap ogen… En dat vind ik erg jammer, het kettinkje is namelijk heel leuk! Dat is dus mijn enige minpunt.

Dit kettinkje met pijltje kost €3,50 en is ook verkrijgbaar in het goud!

Conclusie

by rowan

Al met al ben ik erg tevreden over de sieraden! De kwaliteit is prima, de service van by rowan was erg fijn. De webshop zelf ziet er leuk uit en er zijn leuke sieraden te koop. Ik ben tevreden! Hier en daar zou ik de verpakkingen wat aanpassen, maar ik kan me voorstellen dat dat niet altijd mogelijk is.

Ik kan je dus zeker aanraden ook iets te bestellen bij deze leuke webshop!

 

Dit was het dan voor deze review. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en misschien ga jij ook wel iets bestellen. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

*Dit artikel bevat opgestuurde artikel van de webshop By Rowan*

Q: Welk van deze sieraden zou jij ook willen hebben?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

8 comments on “By Rowan Jewellery

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge