Sleevy Spijkerbroek Laptophoes

Sleevy is een merk met heel veel verschillende laptophoezen. Ik heb er eentje mogen ontvangen voor mijn eigen laptop. Ik review hem vandaag voor je. Enjoy!

Ik heb een paar maanden mailcontact gehad met Sleevy en we zijn samen een samenwerking gestart. Ik mocht bij hen een laptophoes uitzoeken, iets wat ik heel goed kon gebruiken. Deze denim jeans laptophoes is degene die ik heb uitgezocht. Ik ben er heel blij mee! Laten we beginnen met de review, veel leesplezier.

Design

Zo ziet de laptophoes eruit. Het is een laptophoes voor een 15,6 inch laptop. De laptophoes heeft aan beide kanten deze mooie print van een denim jeans. Er zit een goede, stevige rits in. Het is van een stevig materiaal gemaakt, ook rekt hij een beetje uit mocht dat nodig zijn. Aan de binnenkant zit een zachte voering, om zo voorzichtig mogelijk om te kunnen gaan met je laptop. Ik hoef me geen zorgen te maken dat ik mijn laptop beschadig als hij in deze hoes zit. Top!

Pasvorm

Zoals ik al zei is dit een laptophoes voor een 15,6 inch laptop. Dat is niet de enige maat die ze verkopen. Dit design hebben ze voor meerdere groottes. Naast dit leuke design hebben ze nog een heel uitgebreid assortiment aan laptophoezen. Van kleine laptops die 10 inch zijn tot an grote laptops die 17,3 inch zijn. Voor ieder wat wils! De hoezen zijn gemaakt van een materiaal dat zacht aanvoelt, je laptop voldoende beschermt en een beetje rek heeft mocht dit nodig zijn.

Sleevy over de Laptophoes

De 15,6 inch laptophoes met spijkerbroek is een design kwaliteitshoes van het merk Sleevy. De laptophoes heeft aan beide zijden het design van een spijkerbroek. De laptophoes beschermt uw laptop tegen krassen, stof en opspattend water. De beschermende ritssluiting voorkomt krassen op uw laptop.

Sleevy

Het merk Sleevy heeft een ruim assortiment aan laptophoezen, laptoptassen en tablethoezen met de meest hippe designs. De producten zijn van hoogstaande kwaliteit en hebben een haarscherp design. Een originele Sleevy herken je aan het logo op de sleeve. Met een Sleevy geeft je je laptop of tablet een persoonlijke touch!

Conclusie

Okay, even alles op een rijtje. Sleevy beschikt over een ruim assortiment aan designs voor laptophoezen, -tassen en tablethoezen. De sleeves zijn van goede kwaliteit, beschermen je laptop heel goed. Daarnaast geeft het je device een persoonlijke touch! Sleevy heeft een hele goede service. Het is een vernieuwend, onderscheidend en trendy merk. Ik kan iedereen aanraden hier een sleeve te kopen. Ik ben er ontzettend blij mee, voortaan zit mijn laptop altijd in deze toffe hoes.

Prijs/verkrijgbaarheid

Dit spijkerbroek design voor een 15,6 inch laptop kost €19,99 en is te koop in de Sleevy Webshop.

 

Dit was de review. Ik vond het superleuk dit aan jullie te laten zien, ik ben er echt heel blij mee. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Q: Ken jij het merk Sleevy al?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

*Dit artikel is in samenwerking met Sleevy*

5 comments on “Sleevy Spijkerbroek Laptophoes

  1. Wat een ontzettend leuke hoes zeg! Ik kende sleevy al, want toen ik ooit een hoes voor mijn talet (10.1 inch) zocht kwam ik ook bij hun uit. Ze hebben zoveel leuke printjes! Uiteindelijk heb ik door de prijs besteld bij aliexpress, maar als je niet kan wachten zou ik hem ook zeker bij sleevy bestellen! Deze hoes ziet er leuk uit 🙂 Ik heb er een met een uil

    Linda | travellersoftheworld onlangs geplaatst…Reizen met alleen handbagage: jij kan het ook!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge