Spa Touch Of Apple & Peach

Spa Touch Of Apple & Peach

Zodra het we richting de zomer gaan komen er ook weer nieuwe verfrissende drankjes uit. Zo heeft bijvoorbeeld Spa deze twee nieuwe “touch of” smaken uitgebracht: Apple & Peach. Vandaag proef ik ze voor je. Enjoy!

Ik heb er zin in, dus laten we lekker beginnen met deze review over de nieuwe smaken van Spa!

// Spa Touch Of

Spa Touch Of 2

Water is een ultieme dorstlesser. Het is verfrissend, gezond, puur natuur en bevat geen calorieën. Om het drinken van water afwisselender, leuker én lekkerder te maken, combineert Spa haar intens bruisende mineraalwater met een natuurlijk vleugje smaak. De sprankelende waterfamilie werd afgelopen april uitgebreid met 2 nieuwe smaken: Spa Touch Of Apple en Spa Touch Of Peach.

// Eigenschappen

info apple info peach

  • Koolzuurhoudend Spa natuurlijk mineraalwater (99,9%)
  • Natuurlijk appel en perzik aroma
  • Zonder suiker of andere toevoegingen
  • Geen calorieën

// Spa Touch Of Apple

Touch Of Apple Spa Touch Of Apple

Laten we beginnen met de eerste smaak: appel! Deze variant is lekker fris, perfect voor de zomer. De smaak bevat een vleugje Granny Smith. Heerlijk! Ik had voor ik deze ging proeven al wel eens de variant met munt op, dus ik wist ongeveer wat ik moest verwachten maar toch is het altijd ff spannend.

Ik vind de smaak echt heel lekker. Lekker verfrissend en heerlijk om te drinken in de zomer met dit lekkere weer! Ik vind het vooral heel knap hoe ze er voor kunnen zorgen dat de appel smaak puur in de nasmaak zit. Heel fascinerend!

// Spa Touch Of Peach

Touch Of Peach Spa Touch Of Peach

En dan de tweede nieuwe smaak: perzik! Deze variant is fris, subtiel zoet met een tropisch tintje. Toen ik de geur van dit drankje rook was ik meteen verliefd. Het ruikt lekker zoet, een beetje naar perzik yoghi. En dat vind ik super lekker, dus dit beloofde veel goeds!

Dat was het gelukkig ook! Ik vind dit echt mega lekker, ik hou wel van dat zoete. En ondanks dat zoete is het ook lekker fris. Heerlijk! Ik ben fan.

// Conclusie

Spa Touch Of

Ik ben echt fan van deze nieuwe smaken. Ik vind ze heerlijk fris en ik vind het echt fascinerend hoe ze er voor kunnen zorgen dat het fruit puur in de nasmaak zit. Echt bijzonder! Ik kan je zeker aanraden deze smaken te proberen. Ze zijn een tikje zoet, lekker fris en heel geschikt voor dit warme weer!

// Andere smaken, prijs en verkrijgbaarheid

Deze 2 smaken zijn verkrijgbaar in de supermarkt. Voor een fles van 1 liter betaal je €1,05.
Ook zijn er naast de smaken appel en perzik ook nog anderen verkrijgbaar. Namelijk blauwe bes, munt, grapefruit en citroen. Zo is er voor ieder wat wils!

 

Dit was dan mijn review over deze twee nieuwe waters met een smaakje. Ik hoop dat je het leuk vond, bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

*Dit artikel bevat opgestuurde producten van een merk/bedrijf*

Liefs, Daphne

Q: Wat drink jij het liefst met dit warme weer?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

One comment on “Spa Touch Of Apple & Peach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge