Spam je blog || 1

spam je blog
Vandaag een nieuw onderdeel bij op mijn blog. Dit is dé kans voor je als je een blog hebt en deze graag wil promoten. Dit is namelijk de rubriek spam je blog. Dus wil je dat ik je blog lees of heb je een aanrader voor me? Dan kun je dat nu laten weten!

Als je een leuke blog hebt en wil dat ik die lees, laat dan hieronder een reactie achter met je naam, de link nar je blog en vertel iets leuks over je blog. Bijvoorbeeld waar je blog over gaat en wat jouw blog uniek maakt. Dit laatse is geen must, ik zal alle blogs bekijken en misschien zelfs volgen!
Ik weet namelijk heel goed hoe moeilijk het is om meer lezers te werven. Dus bij deze wil ik mijn mede-bloggers de kans geven op meer publiciteit. Ik hoop dat je hier wat aan hebt en dat je deze kans een beetje waardeert.

Dus bij deze: SPAM JE BLOG!

X Daphne

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

0 comments on “Spam je blog || 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge